• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla koleżanki z czerwonej 147 widziana pod CZD w Katowicach, czarnej 156 z białymi felgami koło Sodowskiego w Katowicach i białego MITO na Granicznej w DG

Pozdrawiam kierownika i pasażera czerwonej Gt oramkowanej/WRA widzianej pod Częstochową (Rudniki) pomachane z 159 SW.

Czarny SportWagon 159 nr. rej. SBE widziany 17.07 w Stegnie, pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku nad morzem :)

Wyjeżdżam sobie dzisiaj z mojej uliczki przy której mieszkam i widzę skręcającą w nią... piękną Giulię w kolerze rosso, z rejestracją zaczynającą się na SR ! Pozdrawiam właścicielkę :)

Pozdro dla kierowcy czarnej Brery rej. KMY z ramkami widzianą daleko od Śląska tj w Jastarni :)

Wydymione samsungiem.

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 w wersji Ti rejestracja SL, za którym miałam przyjemność jechać wczoraj po 20 w Zabrzu :)

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam srebrna 156FL na ramkach widzianą dzisiaj ok 7:40 w Częstochowie ul. Wolności

Pozdrawiam właściciela czerwonej 159 [emoji6]
459.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla 159 widzianej wczoraj w Raciborzu pod Auchan
460.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam kierowcę/kierowniczkę srebrnej 156 przed fl na blachach SK spotkanej dziś w Mysłowicach ok 16:30 ,były awaryjne , oraz kierowcę/kierowniczkę czarnej Brery na blachach SBE na dwóch dojazdówkach po lewej stronie , zagórze orion ,było mrygane ale bez odezwu :(

A ja pozdrawiam właściciela 159 z Rudnika Małego (autko zaparkowane pod domem) - w zeszłą sobotę przechodziliśmy tam pielgrzymką :)

i pozdrawiam wszystkich którym w zeszłym tygodniu środa - sobota machał gościu który kierował ruchem i szedł z pielgrzymką :)

gyty srebrna chyba
dzisiaj na dk 94 ( real DG )
akurat wypuszczałem klime to i szybka odsunieta to łapka poszła

Dzisiaj mi ktoś na dtśce w Gliwicach mrugnął ze 159. Ja nie odmrugałem, bo byłem już na skrajnym pasie do zjazdu i i tak już byś nie zauważył(ła). Pozdro

Pozdrówki dla Koleżanki z białej 147, na blachach PSR. Spotkanej dzisiaj przed 6 rano, pod Częstochową w okolicach ( chyba to były okolice ) Wierzchowiska. Czekajcie zerknę na mapę, Droga Wojewódzka 483. Koleżanka wyraźnie niewyspana :P

Dziś widziana czarna Giulia w dieslu w Raciborzu na tablicach ST.

Pozdrówki dla Koleżanki z białej 147, na blachach PSR. Spotkanej dzisiaj przed 6 rano, pod Częstochową w okolicach ( chyba to były okolice ) Wierzchowiska. Czekajcie zerknę na mapę, Droga Wojewódzka 483. Koleżanka wyraźnie niewyspana :P

Dzięki, ale autem jeżdżę tylko ja :D jechałem na 1 zmiane, zanim zauważyłem że machnąłeś przejechałem i ci odmrugałem awaryjkami :D to było dokładnie w Lubojnie :D a ja miejscowy, ale fura z Poznańakiego :D

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót