kozanutria
Nowy
Pozdrowienia dla kierowcy z błękitnej GT SD27..E parkującej pod UM
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdrawiam kierowcę pięknej białej Giulietty mijanej dzisiaj po 20:00 w Zabrzu w okolicach przejazdu kolejowego w Mikulczycach![]()
To jagyty srebrna chyba
dzisiaj na dk 94 ( real DG )
akurat wypuszczałem klime to i szybka odsunieta to łapka poszła
Pozdrówki dla Koleżanki z białej 147, na blachach PSR. Spotkanej dzisiaj przed 6 rano, pod Częstochową w okolicach ( chyba to były okolice ) Wierzchowiska. Czekajcie zerknę na mapę, Droga Wojewódzka 483. Koleżanka wyraźnie niewyspana![]()
[MENTION=75103]Kermit[/MENTION] Miśkowa?Dzięki, ale autem jeżdżę tylko jajechałem na 1 zmiane, zanim zauważyłem że machnąłeś przejechałem i ci odmrugałem awaryjkami
to było dokładnie w Lubojnie
a ja miejscowy, ale fura z Poznańakiego
![]()