Pozdro dla kierownika Brery od chopa na meleksie dzisiaj pod gliwickim technoparkiem
Pozdro dla kierownika Brery od chopa na meleksie dzisiaj pod gliwickim technoparkiem
Pozdrawiam czarną 159, tej SZY na ramkach z naklejką 'live is too short to drive boring car' mijanego właśnie na obwodnicy Bielska
Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla dwóch Panów po wczorajszym krótkim spotkaniu przy czarnej Alfie 159 na SD pod Pogoria Residence&Restaurant.
156 SW z tablicami SJZ dziś w Dąbrowie Górniczej. Pomachane- odmachane.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Pozdrawiam kierowcę 156 SY... na ramkach, wyjeżdżające dziś o 14 z CH Pogoria w DG. Pomrugałem - bez odpowiedzi![]()
Pozdrowienia dla kolegi z białej Giulietty na rejestracji zaczynającej się na PO - spotkanego dziś na śląskim odcinku A1 Gliwice-Świerklany w kierunku Czech. Pomrugaliśmy awaryjnymi![]()
Pozdrawiam Czarna(?) GT widziana dziś koło 21:30 na Artyleryjskiej w Częstochowie. Machałem, ale chyba nie było widać, bo ciemno![]()