Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla Kierowniczki w czerwonym Mito na s1 z Wilkowic do Bielska - trzymałą sie za moja Giuliettą twardo :) Ciekawe jaki tam motorek siedzi :)

Czy jest na forum właściciel perłowej Giulii Q, którą mijałam dzisiaj koło 15 na Korfantego? [emoji7]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 z ramkami widzianej wczoraj na terminalu Cargo lotnisko Pyrzowice :) ładnie się błyszczała

[MENTION=4167]Izane[/MENTION] pozdro przed chwilą na 3 stawach.
P.S mam nadzieję że miałeś zagrzany motor jak mnie wyprzedzałeś piracie:D
P. S 2 czerwone GT na KCH

Pozdrawiam dwóch alfaholików dziś widzianych po drodze z Czerwionka Leszczyny ;) odmachane :)

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

[MENTION=8749]Lotek900[/MENTION] nie jechałeś właśnie wczoraj koło 19 przez Chełm Ślaski? Jeśli to Ty to się mijaliśmy :D

[MENTION=47116]konrad53[/MENTION] owszem jechałem z Katowic i się mijalismy w Imieliniu. Widziałem Cię ale zapomniałem napisać :D

[MENTION=8749]Lotek900[/MENTION] - W miarę gorący był - na szczęście jak się popsuje to jest gwarancja :lol:
Te QVki w automacie strasznie szybko nabierają prędkości - staram się grzecznie jeździć :D
Pozdro! i do następnego :)

Pozdrowienia dla kolegi z białej "dziewiątki" widzianego dwa dni z rzędu w Zabrzu!

Pozdrowienia dla kolegi z białej "dziewiątki" widzianego dwa dni z rzędu w Zabrzu!
Również pozdrawiam:) ostatnio coś mamy szczęście na siebie:)

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Marshall [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Mnie już w to nie mieszajcie, ostatnio nie jeżdżę alfą [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Myślałem że to sen a to jednak Ty jeździsz tym passatem z tjuningowymi dokladkami hahah a tak poważnie to co maserak czy ferarka ?

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót