Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Następnym razem tak zrobię :D

[MENTION=8749]Lotek900[/MENTION] Ty masz teraz czarne fele? Jak tak to ustrzelony koło 19 pod sklepem w Gorzowie ;)

ps działy mi się powaliły, sorka

[MENTION=47116]konrad53[/MENTION] a co myślałeś że tylko Ty możesz sobie felgi zmieniać co sezon;) tak to byłem ja. Ja z kolei ustrzeliłem Ciebie jakoś chwilę później pod domem jak wjechałeś na podjazd i oglądałeś 7;)

[MENTION=47116]konrad53[/MENTION] a co myślałeś że tylko Ty możesz sobie felgi zmieniać co sezon;) tak to byłem ja. Ja z kolei ustrzeliłem Ciebie jakoś chwilę później pod domem jak wjechałeś na podjazd i oglądałeś 7;)

Haha pozdro, ciągle próbuję to lepiej popasować i sprawdzam różnice w nadkolach ;)
Na czarnych bandzior teraz

Pozdro dla czerwonej giulietty na Jana Pawła II w Gliwicach, wydawało mi się że do mnie machales, ja niestety za późno zatrybilem i nie zdążyłem. Niebieska giulietta jechałem w kominiarce w "czachy" :D

Pozdrawiam właściciela :)
35.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrawiam najprawdopodbniej właściela białej Brerry spotkanego w Italiano Garage.
Bardzo ładne auto, do zobaczenia na drodze!

Podro dla kierowczyni srebrnej 159 na ledach w kierunkach, jadącej DK44 w Tychach godzinach rannych. Jechałaś za mną ale inną włoszczyzną (Bravo 2) nie mrugam :)

Pozdrowienia dla Marshalla, ładna GT [emoji16]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Oj Ty łobuzie a gdzie Ty mnie gtkiem widziałaś ? Ostatnio to ja Cię ustrzeliłem ale 166 jechałem Twoja Bella jak zawsze bardzo czysta
Ha! Tajemnica :D ale GT kozak! :) Julka czysta, bo właściciel dba :) w przeciwieństwie do pewnej białej 9, którą jak ostatnio mijałam to pomyslalam sobie "oo szara dziewiąteczka!" [emoji23]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę z białej Giulietty SGL z którym jechaliśmy kilkadziesiąt kilometrów razem w piątek, 21 sierpnia, na A4 i później S3, aż byłem zmuszony zjechać na stację w Polkowicach, bo mój ziomeczek, z którym ustawiliśmy się na urlop rozwalił swój samochód :)

Amortyzatory
Powrót