Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla srebrnej 156 ok 14.30 na drodze z Mikołowa do Kobiura było mruganie :D

Pozdrowienia dla srebrnej 156 sw która miała ramkę tylko z tyłu,widzianej w sobotę na ul.pasternik ok 19.30 w kierunku ronda.

Pozdrawiam niebiesko-jasnego-kameleonka na rej SK.... spotkane dziś w centrum Mysłowic ;)

zaparkowałeś naprzeciw Ja stałem z kobietą :D potem szliśmy w sumie obok siebie Ja do pizzeri a Ty gdzieś, skojarzyłem dokładniej dopiero jak już wyjeżdzałeś z parkingu a Ja siedziałem w pizzeri i czekałem na pizze :D Kiwłem głową tylko nie wiem czy widziałeś :)

HaHa. Śmieszna sytuacja. Zaparkowałem obok Ciebie i przechodziliśmy obok. I właśnie się zastanawiałem czyja to ALFA. Byłem na kebabie :-). I właśnie jak wyjeżdżałem z parkingu przyszło mi do głowy że osoby które mijałem musiały być od Alfy :-). Spojrzałem w okno TP i widziałem Cię! Pozdrawiam! :-)

Następnym razem uda nam się lepiej pokojarzyć i pozdrowimy się odrazu a nawet zamienimy słówko :) Dziś chciałem Cię zaczepić dlatego stanąłem jak wjeżdzałeś ale jakoś niefortunnie wyszło że akurat szedł z nie wiadomo "kąd" kolega i mnie zaczepił i potem się rozkojarzyłęm i już jakoś tak przeszliśmy bokiem :P

Do następnego :)
ps super felgi wyglądają i pasują Ci do Belli ;) a nietypowy kolor też robi wrażenie :)

Dzięki za opinie na temat samochodu. Myślę że okazja jeszcze będzie się spotkać, lub nawet można się umówić, bo w Mysłowicach jestem w zasadzie prawie codziennie

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 145, który podwoził dzisiaj pewną Panią do Urzędu Pracy w Siemianowicach:) Patrzyłeś na moją zaparkowaną Alfę, ale niestety ramki mam tylko z tyłu:) Akurat przypadkiem do okna podszedłem zobaczyć czy auto jeszcze stoi i Cię wypatrzyłem;)

P.S. Na przyszłość gdyby znajoma miała coś do załatwienia w urzędzie to służę pomocą:)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 spotkanego dziś w Bieruniu, Pan kiwnął głową, ale nie wiem czy do końca wiedział o co chodzi:D

pzdr dla czerwonej 145 (SLU cos tam tego i tak dalej) ok 14.20 na Bytkowskiej w Siemcach koło kociołka(kierowca wiedzioł i o co loto :) i dla williamadrake ok 19.30 na rondku koło wojskowych

Ja tam się chętnie pisze i mogę dojechać nawet do SH, ale niestety w tym tygodniu mam głupią zmianę - 14.00 - 22.00 :-(
A kolegę marshall'a pozdrawiam :-). Śrubki zabezpieczające sprawują się idealnie :-)

Do CHorzowa mogę jechac jak macie tam kajś dobry kebab :) odrazu do klubu Ruchu Chorzów podskocze po identyfikator dla kobitki :P

A ja pozdrawiam... właściciela 156, oramkowanej, który alfę ma od niedawna i mieszka na ul. Zbrojarzy ! Piękna alfa w sedanie, ale z sąsiadem z Goplany ( srebrna 156 sw - nieoramkowana, ale zawsze witająca alfistów na drodze ) to się nie witamy ?:D

Amortyzatory
Powrót