Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wczoraj kolo 15 na alejach w Krakowie pod Cracovia minela mnie czerwona Brera. Nie mialem mozliwosci pozdrowic, ale moze to ktos od nas? :)

Właściciel mieszka przy długiej, zawsze jak przechodze to próbuje ją otworzyć swoim kluczykiem :D Nie udaje sie ;(

Pozdrawiam i ja ;) Sajgon niezły był ze znalezieniem miejsca... ;)

Pozdrawiam widzianą wczoraj 145 turkusowo niebieskawą, która spotkałem koło 22.30 na Kamieńskiego, kogoś na przystanku wypuszczała. Walnąłem awaryjkami, potem za mną Jechałeś ale bez odzewu ;( .. A autko było oramkowane w przeciwieństwie do mojej belci ;)

Pozdrowienia dla właściciela Alfy 156 na blachach SZ (były ramki klubowe) widzianego dziś na koperniku w Zabrzu koło 14:30, oraz pozdrowienia dla kierownika Alfy 147 koloru szarego który mnie wczoraj wpuścił na skrzyżowaniu De Gaulle w Zabrzu koło 15:00 :) Jechałem biały Fiatem Doblo
a to chyba ja :) bo czesto sie krece w tej godzinie po zabrzu :) i furaki z włoskim rodowodem czesto wpuszczam

a ja pozdrawiam kierownika srebrnej 155 SMxxxxx widzianej koło SWSZ w Katowicach około 17, fajnie spotkać drugie takie rzadkie autko na drodze....

Ja pozdrawiam ciemną 156 sedan turlaną koło Sarniego Stoku w B-B (granatowa, czarna, coś takiego), zobaczyłem ramki klubowe, wyprzedziłem, kiwnąłem ale bez odzewu było...

Pozdrawiam Pitera, Twoja Bella stała na parkingu w galerii krakowskiej ok. godziny 21 ;)

Pozdrowienia dla kierownika chyba czerwonej albo bordowej Alfy 156 widzianej wczoraj na A4 między bramkami. Chyba mi machałęś ale nie zdążyłem ręki podnieść :P

Pozdrawiam czarną GT, widzianą w Glaerii Krakowskiej, wczoraj koło 21.30 .. Charakterystyczne czerwone blachy i ramki ... niestety na moje długie, bez odpowiedzi. Pozdrawiam też z tegoż samego miejsca, czerwoną i wywoskowaną, bo się ślicznie świeciła, oramkowaną 156 ;) Stałem swym brudasem kilka aut obok, koło 20.30 na parkingu GK .

Ja pozdrawiam ciemną 156 sedan turlaną koło Sarniego Stoku w B-B (granatowa, czarna, coś takiego), zobaczyłem ramki klubowe, wyprzedziłem, kiwnąłem ale bez odzewu było...

Była łapka,ale może nie zauważyłeś , ciemno było. A kolor bellki jest czarny :-) .

A propos Sarniego Stoku, pozdrawiam Pana w srebrnej 156 po lifcie widzianego najpierw pod Tesco, a potem kwitnącego za mną w korku (przed 15:00). Masakra, w 40 minut 2,5 km - średnie spalanie 25 litrów :mad:

Ja pozdrawiam 147 spotkana dzisiaj w Byszycach juz któryś raz
kierownik zawsze mrugnie Xenonem albo awaria ale tutaj chyba sie nie udziela niestety

a komu z Krakowa zepsuła się Alfa i ma go holować ktoś kto uczęszcza na squasha do squash4you ;) bo było takich dwóch i jeden do drugiego mówił, że musi alfę na serwis zaciągnąć koledze a ten drugi wyklinał, że Alfa chu...owa i że właściciele Alf się znają bo spotykają się codziennie w serwisie :D

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam trzy czy cztery alfy widziane wczoraj około południa na ul Filipa i Długiej: bordowa zaparkowana przy starym kleparzu, czarna 156 KR.. , Pani w granatowej 156 SW i chyba jedna czarna 147 na SMI blachach... Pozdrawiam

Pozdrowionka dla ciemno zielonej 156 lecącej wczoraj około 21.30 z Kato na Tychy:) rejestracja sk****w

Pozdrawiam biala Alfe 156 Majstra, parkujaca na parkingu KWK "Marcel" w Marklowicach:)
Ta Twoja bella to z daleka sie wyroznia, nawet na sniegu:P ladna:)

Pozdrawiam biala Alfe 156 Majstra, parkujaca na parkingu KWK "Marcel" w Marklowicach:)
Ta Twoja bella to z daleka sie wyroznia, nawet na sniegu:P ladna:)

Nie biała, a srebrna:P choc białą tez tam parkuje, ale mało kiedy, przeważnie srebrna strzała jtd:)

Dzis na prywatnym parkingu za szpitalem w Wodzisławiu widziałem czarną alfe GT z numerami SWD na alusach - chyba kogos kto tam pracuje.

ktos zna wlasciciela? szara 155 zaparkowana na osiedlu Mlodosci po prawej stronie jadac na Sandomierz...pilne:-P auto stoi nieuzytkowane caly czas i chcialbym zakupic

Amortyzatory
Powrót