Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marshall do zobaczyska bo prędzej czy później pewnie gdzieś się spotkamydokładnie nie odmachuja bardzo czesto jestem w waszej okolicy czesto siedze w zawoji i okolicy i moze 2 alfy mi odmachały od niepamietnych czasów do zobaczyska w okolicyhej
![]()
Tak tak, mnie minąłeś. Też nie sądziłem, że tak szybko się spotkamy na drodze. Bardzo fajnie spotkać kogoś na drodze z alfaholików i sie pozdrowić zza kółka-Matiuk to chyba właśnie Ciebie minąłem. Fajnie było zobaczyć uśmiech na Twojej twarzy. A jeszcze wczoraj pisaliśmy tutaj że kiedyś się pewnie spotkamy w drodze.
Nie sądziłem jednak że będzie to tak szybko
Pozdrowionka.
do zobaczenia, w sumie alf coraz więcej na drogach.dokładnie nie odmachuja bardzo czesto jestem w waszej okolicy czesto siedze w zawoji i okolicy i moze 2 alfy mi odmachały od niepamietnych czasów do zobaczyska w okolicyhej
![]()
pozdrawiam również w imieniu własnym i Ligarapozdrowienia dla sympatycznych panów z czarnego 156 SW 2.4 jtd, których spotkałem wczoraj na Bora Komorowskiego w Krakowie.
pozdrawiam również w imieniu własnym i Ligarapowiem Ci, że poprawiłeś mi humor
Ligar tylko jakoś posmutniał
ale cóż... życie
![]()
a bo w błąd wprowadzasz... ludzi tym oznaczeniemchwile wcześniej na piłce nogę skręciłem i w zasadzie to prawą stopą operowałem tylko połowicznie
koń by się uśmiała bo w błąd wprowadzasz... ludzi tym oznaczeniem![]()
Lepiej ręką machnąć niż długimi, ponieważ inni myślą że nie mają świateł włączonych, albo stoją gdzieś i suszą.ta pozdrowienia ja tam bije długimi po oczach ale jakos odezwu nie ma a ostatnio stoje na swiatłach patrze w lewo a tu 156 na fotelu pasażera fajna pasażerka patrze kto za kółkiem siedzi koleś popatrzył na mnie to mu ukłon zrobiłem on sie zmieszał nie wiedzial o co kaman i tez odkiwną i sie patrzy jak baran bo nie wie o co hula
Tak to już jest niestety kolego w naszym regionieta pozdrowienia ja tam bije długimi po oczach ale jakos odezwu nie ma a ostatnio stoje na swiatłach patrze w lewo a tu 156 na fotelu pasażera fajna pasażerka patrze kto za kółkiem siedzi koleś popatrzył na mnie to mu ukłon zrobiłem on sie zmieszał nie wiedzial o co kaman i tez odkiwną i sie patrzy jak baran bo nie wie o co hula
jesteś wielki!!ja jechałem za Tobą niemieckim wynalazkiem