Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla sympatycznych panów z czarnego 156 SW 2.4 jtd, których spotkałem wczoraj na Bora Komorowskiego w Krakowie.

dokładnie nie odmachuja bardzo czesto jestem w waszej okolicy czesto siedze w zawoji i okolicy i moze 2 alfy mi odmachały od niepamietnych czasów do zobaczyska w okolicy :) hej ;)
marshall do zobaczyska bo prędzej czy później pewnie gdzieś się spotkamy:)
dzisiaj na trasie do Suchej mijałem kilka alf i pozdrawiam:
- ciemną 156 SB chyba (dokładnie nie wiem bo śmignęła koło mnie bardzo szybko w lusterku tylko widziałem że światła lexusy),
- ładną panią w czarnej 147 KSU,
-pana w czerwonej 146
-znajomego w 155-czarnej(odmachał ale chyba tylko dlatego że się znamy :) )
No i kolegę w Suchej mijanego na światłach.
-Matiuk to chyba właśnie Ciebie minąłem. Fajnie było zobaczyć uśmiech na Twojej twarzy. A jeszcze wczoraj pisaliśmy tutaj że kiedyś się pewnie spotkamy w drodze.
Nie sądziłem jednak że będzie to tak szybko ;)
Pozdrowionka.

-Matiuk to chyba właśnie Ciebie minąłem. Fajnie było zobaczyć uśmiech na Twojej twarzy. A jeszcze wczoraj pisaliśmy tutaj że kiedyś się pewnie spotkamy w drodze.
Nie sądziłem jednak że będzie to tak szybko ;)
Pozdrowionka.
Tak tak, mnie minąłeś. Też nie sądziłem, że tak szybko się spotkamy na drodze. Bardzo fajnie spotkać kogoś na drodze z alfaholików i sie pozdrowić zza kółka :D do powtórnego zobaczenia wkrótce mam nadzieję, pozdrawiam :crazy_pilot:

Za tobą jeszcze jakieś 3-4 samochody jechała także granatowa 156, ale już nie machała.

dokładnie nie odmachuja bardzo czesto jestem w waszej okolicy czesto siedze w zawoji i okolicy i moze 2 alfy mi odmachały od niepamietnych czasów do zobaczyska w okolicy :) hej ;)
do zobaczenia, w sumie alf coraz więcej na drogach.

pozdrowienia dla sympatycznych panów z czarnego 156 SW 2.4 jtd, których spotkałem wczoraj na Bora Komorowskiego w Krakowie.
pozdrawiam również w imieniu własnym i Ligara :) powiem Ci, że poprawiłeś mi humor ;) Ligar tylko jakoś posmutniał :) ale cóż... życie :P

Ostatnia edycja:
pozdrawiam również w imieniu własnym i Ligara :) powiem Ci, że poprawiłeś mi humor ;) Ligar tylko jakoś posmutniał :) ale cóż... życie :P

:D chwile wcześniej na piłce nogę skręciłem i w zasadzie to prawą stopą operowałem tylko połowicznie :D

Pozdrowienia dla Pana z dzieciakiem, chyba w srebrnej 159 Q4 widzianego wczoraj wieczorem w Nowym Brzesku. Pan był z rejestracją TBU.

ta pozdrowienia ja tam bije długimi po oczach ale jakos odezwu nie ma a ostatnio stoje na swiatłach patrze w lewo a tu 156 na fotelu pasażera fajna pasażerka patrze kto za kółkiem siedzi koleś popatrzył na mnie to mu ukłon zrobiłem on sie zmieszał nie wiedzial o co kaman i tez odkiwną i sie patrzy jak baran bo nie wie o co hula

ta pozdrowienia ja tam bije długimi po oczach ale jakos odezwu nie ma a ostatnio stoje na swiatłach patrze w lewo a tu 156 na fotelu pasażera fajna pasażerka patrze kto za kółkiem siedzi koleś popatrzył na mnie to mu ukłon zrobiłem on sie zmieszał nie wiedzial o co kaman i tez odkiwną i sie patrzy jak baran bo nie wie o co hula
Lepiej ręką machnąć niż długimi, ponieważ inni myślą że nie mają świateł włączonych, albo stoją gdzieś i suszą.

Pozdrawiam kierowcę ślicznej czerwonej 147 na blachach SH (naklejki były:) ) , która ok. 17 stała dziś dumnie na parkingu podziemnym 3 Stawy obok mojego niepozornego, zasolonego do granic możliwości jeździdełka zastępczego - Seicento:)

Ja pozdrawiam Własciciela lub włascicielke srebrnej 156 na blachcach Kr.... i ramkach klubowych ktora stala dzisiaj pod aqua parkiem w krakowie ok godz 14. Moja stala Na strzezonym. Pozdrawiam.

@ kaczo to że mruga do ciebie białe clio nie znaczy ze nie siedzi w nim znajomy z klubu :P

pozdro dla ciebie widzianego 30 min temu na mogilskim :) Masz wytlumaczenie ze byłeś zajęty pasażerką ;) wiec zostaje ci to wybaczone...

pozdro dla błękitnej 147mki na parkingu pod plejadą w sosnowcu koło 12 :) rej. SD.... :)

Kto to taki mi machał w 147 na blachach SWD w wodzisławiu na zjezdzie z ronda w strone pks-u ok. godz. 11.30? Wybacz za późno sie kapnąłem, bo żona mnie zagadała i nie zdążyłem odmachac, ale spojrzałem, widziałem. Normalnie az sie zdziwiłem, że ktos jeszcze moze tu machnąc.

Tak to już jest niestety kolego w naszym regionie:mad:

a ja pozdrawiam kolegę z ciemnozielonego 155 widzianego w sylwestra pod Krokusem. (to ja szedłem koło Twojego samochodu w jasnej kurtce) machałem ale myślałeś że to dlatego, że chodzę po drodze przed marketem :P

i pozdrawiam kogoś kto dzisiaj jechał 147 1,6 na rejestracji EL na trasie Olkusz-Kraków koło godziny 20 :)

Pozdrawiam nieszczęśnika jadącego dzisiaj rano do pracy (pewnie JC) koło Fiata srebrną 156 SBL..., ja jechałem za Tobą niemieckim wynalazkiem jako pasażer.
P.S. Jedna żarówka (dioda) od oświetlenia rejestracji Ci nie świeci.

Amortyzatory
Powrót