Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie jechałem ja leciałem :) ha ha , gdzie Ty pieronico mnie widziałas :) mogłas wołać krzyczeć :P

a widzisz... :) ja jechałam lewym pasem czarnym fiatem bravo na rej SM.... a Ciebie widzialam tuż za węzłem murckowska :P a jadąc fiatem rzadko pozdrawiam alfy bo patrzą jak na idiotkę :D

---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:44 ----------

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki czarnego oramkowanego Seicento
a czy to seicento miało przyciemniane szyby?? :) hehe sprzedalam takie seicento w tamtym roku w lipcu chyba :P właśnie na ramkach alfaholickich :D

a czy to seicento miało przyciemniane szyby?? hehe sprzedalam takie seicento w tamtym roku w lipcu chyba właśnie na ramkach alfaholickich

A widzisz, teraz nie pamietam, pewnie będe dzis tamtędy przejżdzał się przyjże i dam znać :)

przyznać mie się tu kogo wczoraj po 23 spotkałem na trasie S-ec --- K-ce w okolicach salonu Mercedesa ?
srebrna 147 SK kierowca młody chłopak raczej
awaryjki u mnie , awaryjki u niego potem podjechałem od lewej i łapka

Pozdrawiam kierowce czarnej 156 SW, którego często widuje ok godz. 8 w miejscowości Spytkowice. Raz załapkowałem, ale chyba kolega nie w temacie i dałem sobie spokój;)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Mito mijanego dzisiaj koło Auchan w Żorach :)

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156, którego często widuję w kazimierzy Wielkiej, który jako jedyny chyba w okolicy kojarzy, co znaczy łapka do góry:), oraz kierowcę czarnej 159 sw, na włoskich numerach, spotkanego również w kazimierzy. Piękne oczka robił jak zobaczył odbicie lustrzane swojego autka, ale łapki nie podniósł ani żadnch innych znaków nie dał. Szkoda. Byłoby tak europejsko :D

@bocian

To ja :) Zaopatrzyłem się w moją pierwszą Alfę w listopadzie i od tamtego czasu twardo mrugam i macham i pierwszy raz mi się zdarzyło trafić na reakcję (chociaż w tym wypadku to Ty szybciej mnie wyczaiłeś, mnie trochę zajęło załapanie co i jak:) ) W każdym razie pozdrawiam, od razu się przyjemniej na trasie robi po takim spotkaniu.

Swoją drogą piękne GT :)

Z kim to sie dzis dwukrotnie rano mijałem? 156 czarna, sedan SWD, młody kierowca - spojrzenia wymienione:) Widziałem przed 8 i później w tym samym miejscu przed 9, tylko że w przeciwnych kierunkach była jazda.

Równiez pozdrawiam 156 SW z przyciemnionymi szybami, na blachach SR stojącej na parkingu przy szpitalu w Wodzisławiu, doałem wizytówke na wycieraczke:)

Również pozdrawiam Panią w mito w kolorku szarej myszki:) na SZO przy wyjezdzie ze szpitala pozwoliłem pani wyjechac, bo mamy tam ciasnote. Pani spojrzała i pokiwała głową:)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 STA mijanego dzisiaj w Zabrzu na wysokości Marko. Łapki były

Pozdrowienia dla kolegi z ciemnej GTV na SBE, który wyprzedził mnie przed chwilką w Bytomiu:) Odmachane!

były światełka ale tylko moje do czarnej 156 sw na blachach z bytumia widzianej dzisiaj rano pod scc. gość ni zajarzył:)

Ja dziś szoku doznałem w Katowicach na Kostuchnie przejeżdżając jedną ulicą w odstępie 5 minut 3 Brery napotkałem :D niestety same Kierownictwo to się okazało :(

A ktory z panow wozi sie ciemna GTVka z ryczacym wydechem? Wczoraj, tzn. we wtorek kolo 18:15 przy placu wolnica w Krakowie widzialem takowego gdy dawal w palnik :) Blachy klubowe.

Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej Alfy 147 FL na tablicach SZ, którego dziś mijałem w Zabrzu koło 7:40 na De'Gaulle. Mimo tego, że kolega bardzo starał sie omijać dziury, łapki były :)

pozdrawiam prawdopodobnie Jamrózw, który przypomina czarny "MiTo podobny" szybko poruszający się punkt w kierunku z Wrocławia na Katowice :)

Pozdro dla białego Mito zaparkowanego na jednokierunkowej koło Policji w Wadowiach ok godz. 13;)

pozdro dla Pabla który dzisiaj mnie odwiedził pod garażem z powodu zapomnianej karty pamięci . Następnym razem wpadnij bez powodu to zrobimy grila i pogadamy dłużej

Amortyzatory
Powrót