Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdro dla właściciela alfy 156 GTA widzianej wczoraj na stacji BP koło Multikina w Zabrzu

Pozdrowienia dla kierownika jasnej 166 spotkanego dziś pomiędzy Bolęcinem a Chrzanowem, obaj łapki w górę:D I jeszcze 147 na skrzyżowaniu w Chrznowie na Podwalu;)

ta 166 to ja, również pozdrawiam. dodatkowo pozdrawiam kolegę w 156 w Chrzanowie(pierwszy machnął), a wczoraj rano o 7.30 czarną GT w Bieruniu(kolega machnął, ja sie zagapiłem), a po 17 kolegę w 156(obaj łapki) na wylocie z Bierunia

Pozdrawiam czarna 159 KPR która miała awarię i była holowana przez jakieś czerwone auto.

a mój tata pozdrawia białego Mitulca na SJ :) łapki były :D

A czymże to Ojczulek powoził? ;)
Pozdrowienia dla Taty ;)

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:02 ----------

Pozdrawiom kolege Bogasa mijanego na skrzyżowaniu w Brzezince :) jak zawsze łapka i pozytywny uśmiech

Się bym nie zorientował kto mnie pozdrawia - nicka zmieniłeś. Pozdrowienia :D

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:04 ----------

Pozdrowienia dla kierowniczki w czerwonym MiTo, dzisiaj (poniedziałek) rano w Mysłowicach na dwupasmówce. Ja zawracałem w kierunku Katowic (A4), Pani pojechała w stronę Centrum. U mnie awaryjki - Pani długie. ;)

Pozdrowienia dla kierowcy białej Alfy 156, którego mijałem ok. g. 9.00 mniej więcej na wysokości fabryki Opla - pomigał światłami, ja zdążyłem jedynie podnieść rękę .

Pozdrawiam kolege z Bordowej Alfy 159, którego dzisiaj Straż Wiejska ścignęła w Zabrzu na Dworcowej - chyba mandatem się skonczyło. :(

a ja pozdrawiam srebrna alfe kombi mijana wczoraj o 7 rano kolo skretu przy gzucie
Kombi to był Polonez:P Mówi się Sportwagon:D

BTW pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 na blachach SBI z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj około 15 na skrzyżowaniu przy Gemini w BB, niestety nie widziałeś mnie;)

Pozdrawiam miłą Panią w czarnym Mito na blachach SWD którą spotkałem na parkingu w Focus Mall Rybnik).

a jA mam odruch pozdrowionka nawet jak idę z psem:)
ps. niestety wciąż rzadko funkcjonuje odmachiwanie na Ursynowie...

Pozdro dla jasno-niebieskiej 156 na blachach KOS, która puściła mnie na wlocie do rynku w Oświecimu z ul. Dąbrowskiego ok. 15:20;) Łapki były...;) A także czarnej 156 na blachach KOS lecącej ok.17 w od ronda w strone centrum...również łapki były;) i kierowniczki srebrnej 147 na blachach SK widzianej w Spytkowicach ok. 17:30 i w tym przypadku łapki były;) chociaż żaden z mijanych nie miał ramek...

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam ciemna 166 przed liftowa na ramkach jadaca w kierunku Krakowa z Wieliczki na Wielickiej okolo 8:50 :)

Kogo alfy upolowałem w tym tygodniu?

KOS - na ruczaju w KRK

KR - niedaleko BP w Wieliczce

Amortyzatory
Powrót