Pozdrowienia dla kolegi na parkingu pod M1 Zabrze![]()
Pozdrowienia dla kolegi na parkingu pod M1 Zabrze![]()
pozdrawiam quatra co go niewidzialem bo l-ka jechal i dopiero smsem mnie pozdrowil;p i pozdrowienia takze dla kierownika srebrnej 156 na SBI mijanej w bystrej z mojej strony dlugi i lapa ale kolega chyba sie niekapnol choc ramki byly![]()
ja pozdrawiam kolegów z Suchejjeden chyba czerwona Brera lub Gt..drugi w 156
lubie przez ta Sucha Beskidzka jechać
zawsze ktoś odmacha
![]()
Dzięki za pozdrowionka.Tak jak majster wcześniej pisał to z pewnością moja T.S.-a stoi na XXX-tce. A ja też zastanawiałem się czyje to piękne czarne MiTo zagościło na tym osiedlu?
---------- Post added at 01:49 ---------- Previous post was at 01:41 ----------
Możesz poręczyć nawet prawą nogą że to moja.Na tym osiedlu jest tylko jedna benzyna z ramkami klubowymi.![]()
ja pozdrawiam dziś mijane cztery Alfy na Sośnicy,dwie czerwone 156, jedną ciemną(chyba czarna) 159 i Alfe GT na SG,niestety żaden z kierowców nie odwzajemnił pozdrowień.
POzdrawiam KULI
[QUOTE=Darek-1989;642511]Pozdrowienia dla TOM82 który czekał aż jego bella wyschnie po myciu
dzięki za pozdrowienia![]()
Pozdrawiam kolegę z srebrnej Alfy 156 SW na tablicach RP z naszymi ramkami.
Wpuściłem Cie przed siebie na przejeździe kolejowym.
Jechałem firmowym Doblo![]()
Pozdrawiam Pana jadącego dzisiaj czerwoną 156 na blachach LPA jadącego do KomarówkiOdmachane
![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć
Pozdro dla Poulsena widzianego niemal że codziennie na żywcu zawsze pełna kultura rączki do góry(ostatnio jak cie widziałem koło żabki to zaraz za mną jechała moja młoda 146 czerwoną i też na ciebie machała )