Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Alfaholika oramkowanego jeżdżącego srebną 166 2.4JTD rej.SB****G (prawdopodobnie mieszkającego na oś.Wojska Polskiego :) ) jechałem wczoraj Fiatem CC za Tobą drogą łączącą osiedle ze starym bielskiem ;)

Dzisiaj czerwona alfa 147 miedzy Kozieglowami a Żarkami z rejestracją SO, ktoś z forum?:)

Pozdrawiam kolegów w Alfach których widziałem w Chorwacji w okolicach Makarskiej:

Jeden na tablicach SCI w ciemnej Alfie 159 SW
Drugi na tablicach ST w Alfie 156 SW przed FL.

a ja pozdrawiam Kolegę z czarnej GTV-ki na SBL (klubowe ramki) który jechał dziś za mną i tatą :) łapki i światła były :)

pozdrawiam "panów władzów" ze srebrno niebieskiej AR 159 ze skrzyżowania pod makro S-ec
odmachali łapką nawet z lekkim zdziwieniem na twarzy jak im pierwszy pomachałem jak mnie mijali lewym pasem

Pozdrawiam czerwoną 156 jadącą ze mną od Wolbromia do Olkusza :) Blachy SI lub SK, nie pamiętam :P

Pozdrawiam Alfaholika oramkowanego jeżdżącego srebną 166 2.4JTD rej.SB****G (prawdopodobnie mieszkającego na oś.Wojska Polskiego :) ) jechałem wczoraj Fiatem CC za Tobą drogą łączącą osiedle ze starym bielskiem ;)
Wygląda na to, że to ja. Z WP to się właśnie wyprowadzam :)

Pozdrawiam kleżnakę :) w czarnej julce na ulicy Oświęcimskiej na wysokości Browaru tyskiego :)

hehehe, witamy w programie "Mamy Cię"

HEHEHE "mamy cię" ok godz. 16.30

a i pozdrawiam, albo i bardzo nie pozdrawiam pana który perfekcyjnie mi zajechał drogę w granatowej astrze, też na oświęcimskiej za mostem

Właśnie tak wyczekiwałem z uniesioną dłonią czy się obrócicie na światłach :)
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)
parę dni temu też Cię widziałam. tyle że jechałam czarnym bravo więc pewnie byś nie wiedział o co chodzi :) ale jechałam idealnie za Tobą od samej słupnej i skręcałam na brzęczki tak jak ostatnio :)

Amortyzatory
Powrót