F
Fasola
Guest
Pozdrawiam Alfaholika oramkowanego jeżdżącego srebną 166 2.4JTD rej.SB****G (prawdopodobnie mieszkającego na oś.Wojska Polskiego
) jechałem wczoraj Fiatem CC za Tobą drogą łączącą osiedle ze starym bielskiem 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak to jaPozdrowienia dla olgi? Widzianej dzisiaj okolo 17.30 w tychach na towarowej kolo saturnanie machałam bo nie jechałam moją alfunią
![]()
Aniucha gdzie to bywałaś bo cos tu na forum Cie widać nie byłoa ja pozdrawiam Kolegę z czarnej GTV-ki na SBL (klubowe ramki) który jechał dziś za mną i tatąłapki i światła były
![]()
Wygląda na to, że to ja. Z WP to się właśnie wyprowadzamPozdrawiam Alfaholika oramkowanego jeżdżącego srebną 166 2.4JTD rej.SB****G (prawdopodobnie mieszkającego na oś.Wojska Polskiego) jechałem wczoraj Fiatem CC za Tobą drogą łączącą osiedle ze starym bielskiem
![]()
hehehe, witamy w programie "Mamy Cię"
a ja pozdrawiam Kolegę z czarnej GTV-ki na SBL (klubowe ramki) który jechał dziś za mną i tatąłapki i światła były
![]()
parę dni temu też Cię widziałam. tyle że jechałam czarnym bravo więc pewnie byś nie wiedział o co chodziWłaśnie tak wyczekiwałem z uniesioną dłonią czy się obrócicie na światłach
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze![]()