Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam czerwona Brerę SO dziś o 14.05 na Sciegiennego przy SCC akurat szedłem chodnikiem i widziałem ramki :)

Pozdro dla kierownika granatowej 145, który dzielnie towarzyszył mi przy wyprzedzaniu kilku samochodów na trasie Wolbrom - Olkusz ;) Kolega ramek nie miał, ale pomachał :D

Czy nie była to raczej trasa Olkusz Trzebinia? Moje 103km z zatkanym katalizatorem próbowały nadążyć za ciemną 145 KWA. A i ramki jak najbardziej posiadam :) :)

Pozdrawiam Dadasiek'a widzianego jakies 20 minut temu w Gliwicach przy ul. Jana Pawła II.
Juliette wpuściłeś, mnie już niestety nie :P (jechałem firmówką) :-)

ja jechałem czarną 147 na blachach KWA ;) Możliwe, że Olkusz - Trzebinia:D Potem ja w prawo poleciałem na światłach, a kolega w lewo ;) A blachy tamtej Alfy chyba były KOL ;)

ja jechałem czarną 147 na blachach KWA ;) Możliwe, że Olkusz - Trzebinia:D Potem ja w prawo poleciałem na światłach, a kolega w lewo ;) A blachy tamtej Alfy chyba były KOL ;)

Teraz wszystko zgodnie z prawdą :p

Niezle odejscie ma twoje JTD. A może mój to taka ślamazara. Za tydzień wywalam katalizator bo już przytkany. może wtedy coś przyśpieszy :)

Teraz wszystko zgodnie z prawdą :p

Niezle odejscie ma twoje JTD. A może mój to taka ślamazara. Za tydzień wywalam katalizator bo już przytkany. może wtedy coś przyśpieszy :)

Noo radzi sobie ;) Eee nie narzekaj, bo naprawdę Twoja fura daje radę ;) W takim razie Pozdrawiam i do następnego! :D

a ja dzisiaj mijałem belle 147 na krakowskiej -ale ALFY Galaxy to juz nikt niezuważa :) - pozdrowionka

Pozdrawiam kierowniczkę srebrnej GTV widzianej dzisiaj w Bąkowie - łapki były :D

Amortyzatory
Powrót