hehe już ide z reklamacją do ojca
i pozdrawiam
No proszę, i zagadka rozwiązana!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hehe już ide z reklamacją do ojca
i pozdrawiam
to ja byłem tak tak widziałm ojciec bardziej patrzył bo Ty majstrowałeś przy telefonieA ja pozdrawiam kierowcę ciemnej Alfy w Tarnowskich Górach, dzisiaj około 15.30. Nie wiem jaka dokładnie Alfa bo niestety się zagadałem przez telefon stojąc na światłach i ojciec mi mówił że do mnie machanoTak więc bardzo przepraszam że nie odmachałem! Pozdrawiam serdecznie!
Równiez pozdrawiam, choć pewnie nie widziałem, bo tylko pick-up żonki na prędce uskuteczniałem.pozdro dla srebrnej oramkowanej 159SW, która przed chwilą wyjeżdżała spod CBL'a w Krakowie![]()
Ja również, tyle że koło multikina.Pozdrowienia dla Mdx'a widzianego na ul.Strzelców około szesnastej.
to ja byłem tak tak widziałm ojciec bardziej patrzył bo Ty majstrowałeś przy telefoniewiec masz wybaczone
![]()
pozdrawiam tez 147 ciemna na SBE stojącą w reptach pod leśniczówką
i czarna 156 STA łapki były
Ja również, tyle że koło multikina.Czerwona 75
Hehe to mnie namierzyłeś... W pracy byłem i z reguły tam parkuję. Też pozdrawiamJa pozdrawiam jasną 156 FL oramkowaną, widzianą zaparkowaną za onkologią z Gliwicach,
Właśnie ciemno już było i nie zauważyłem, że to SW
Haha, potem i z czteremaPozdrawiam Żówika, który łaził po Fiacie z bananem z którego wystawała śruba![]()