Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam kierowcę ciemnej Alfy w Tarnowskich Górach, dzisiaj około 15.30. Nie wiem jaka dokładnie Alfa bo niestety się zagadałem przez telefon stojąc na światłach i ojciec mi mówił że do mnie machano :D Tak więc bardzo przepraszam że nie odmachałem! Pozdrawiam serdecznie!
to ja byłem tak tak widziałm ojciec bardziej patrzył bo Ty majstrowałeś przy telefonie :D wiec masz wybaczone :)
pozdrawiam tez 147 ciemna na SBE stojącą w reptach pod leśniczówką
i czarna 156 STA łapki były

pozdro dla srebrnej oramkowanej 159SW, która przed chwilą wyjeżdżała spod CBL'a w Krakowie :)
Równiez pozdrawiam, choć pewnie nie widziałem, bo tylko pick-up żonki na prędce uskuteczniałem.
W każdym razie często tam objeżdżam, a niedługo będę pewnie codziennie...

pozdrawiam kierownika czarnej 147 z ramkami na rej SBI widzianego na terenie ATH w Bielsku w sobotę :) stałem "pod zadaszeniem" srebrnym sportwagonem 156

Pozdrowienia dla Mdx'a widzianego na ul.Strzelców około szesnastej.

to ja byłem tak tak widziałm ojciec bardziej patrzył bo Ty majstrowałeś przy telefonie :D wiec masz wybaczone :)
pozdrawiam tez 147 ciemna na SBE stojącą w reptach pod leśniczówką
i czarna 156 STA łapki były

Hehe :D Dzięki za wyrozumiałość :P Mam nadzieję że następnym razem nie przeoczę ;) a jakby Cię ktoś pozdrawiał z charakterystycznego Fiata Punto (Mk1 z czarną maską bo po dzwonie :P ) to też ja :D

Piotras, czy to Ciebie widziałam dziś między 16 a 17 na Sikorskiego? Szłam chodnikiem w okolicy świateł na W, Alfa była czarna, miała ramki i słynne "banany" więc to raczej Ty:) Moje motto ostatnio brzmi: "dzień bez Piotrasa to dzień stracony":)

Pozdro dla kierowcy srebrnej 166 w Gliwicach na ulicy chyba Malinowskiej czy cos obok sadu okregowego TRĄBIŁEM 2 razy ale kierowca chyba nie domyslil sie o co chodzi.

Pozdro dla michal_wce, którego bella stała na chodniku dzisiaj w godzinach południowych w Kalwarii Zebrzydowskiej.

pzdr. kolege z alfy GT na SBL pozostawiona pod city pointem :) wizytoweczka zostawiona za szyba:P

Jak nikogo nie było to nie było a od spotkania Adama worek się rozwiązał

Jeszcze w poprzednim tygodniu na Rybnickiej przy zjeździe z A4 czarna 156 SW, a zaraz po niej pod interem w Knurowie fafa w 33 pomachanae-odmachane,

wczoraj - czarna 159 przy skrzyżowaniu z Kochanowskiego, potem być może ta sama czarna 156 SW na tablicach SZ, znowu na Rybnickiej, a kawałek dalej - również oramkowana czarna 147, chyba z "dłubniętą" chłodnicą,

Wszystkich pozdrawiam

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla srebnej 156,odmachane i 147 czarnej widzianej wczoraj na igołomskiej:) Kraków.a drugie dla ciemnej 156 jeżdżącej przez Szarów i Dąbrowe.:)

Amortyzatory
Powrót