Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Również pozdrawiam. Sama przyjemność przepuszczać drugą Alfę :)

No to kierowniczkę srebrnej 156 która ok 16.10 wpuściła mnie jak chciałem wyjechać od cmentarza na Alejach i chwilę potem dla kierownika/kierowniczki też srebrnej 156 ale już fl na rondzie na środku Alei w DG :) pozdrawiam :)

Pozdrawiam kierownika czerwonej przedlifotwej 147 na klubowych ramkach, spotkanego dzisiaj w Tychach na ul. Grota-Roweckiego. Często Cię widzę zaparkowanego na Grota-Roweckiego bo mieszkam obok Azetu, ale pierwszy raz widziałem Twoją alfę w ruchu.

Pozdrawiam Alfe 156 w pięknym niebieskim kolorze, z którą mijałem się na Arki Bożka w Bytomiu dzisiaj koło 13, odmachałem, niestety chyba zbyt późno

Pozdrawiam Cię kolego sskamilss :) Spoko, widziałem że się obróciłeś, więc byłem pewien że wiesz o co chodzi :D Bo dzisiaj dużej ilości ludzi machałem i tylko dziwnie patrzyli :D Piękna ta Twoja Alfinka ;) i dzięki za docenienie mojego kolorku :D

pozdro dla alfy dzis w dąbrowie, która pomrugała ;) niedaleko WORDu

Pozdrawiam kierownika czerwonej przedlifotwej 147 na klubowych ramkach, spotkanego dzisiaj w Tychach na ul. Grota-Roweckiego. Często Cię widzę zaparkowanego na Grota-Roweckiego bo mieszkam obok Azetu, ale pierwszy raz widziałem Twoją alfę w ruchu.

Hehe tez pozdrawiam , a ostatnio rzadko jeżdzilem miałem problem z odpaleniem zimnego silnika, powoli bell wraca do zdrowia brak czasu...

Pozdrawiam ciemną 147 na KWA z ramkami, widzianego dziś o 3 w nocy pod Energy 2000 :)

A ja pozdrawiam Pana który jechał dzisiaj czerwoną alfą 147 na drodze z tarnowskich gór do lublińca i z uśmiechem pomachał, niestety byłem aż tak zdziwiony tym widokiem że nie zdążyłem odmrugnąć :)

Przyznać się który mijał mnie wczoraj w kaczycach służbowym Berlingo z darmy i mi machał ? :D

Pozdrawiam alfaholika w srebrnej 156, którego widziałem dzisiaj pod lodowiskiem w Tychach, co prawda nie byłem zmotoryzowany, ale miejsce ważne i charakterystyczne więc napisałem :).

A ja pozdrawiam 147 srebrną SD stojącą często pod Pogorią w DG kiedyś stałem przed tobą i szukałem swojej Alfy :)

pozdrawiam wiedzmaka który niestety jechał na lince wczoraj za mna ale nawet udało nam sie przekroczyć prędkosc hahah co 2 alfy to nie jedna

Na szczęście już wszystko jest OK.
O czujnikach ABS'u pamiętam :P

Pozdrawiam błękitną 147 jadącą w stronę Chorzowa ul. Chorzowską w Katowicach dzisiaj przed 14 ;)

A ja pozdrawiam 147 srebrną SD stojącą często pod Pogorią w DG kiedyś stałem przed tobą i szukałem swojej Alfy :)

haha no ja tez pozdrawiam :) Ostatnio widzieliśmy sie parę razy ( skrzyżowanie kolo makro, DG koło maka, parking od kina ) no i też często widzę twoją pod pogorią ; P Ja przyjeżdżam po dziewczynę i ty chyba też ; D
PS. Kozak ten intercooler :P

Amortyzatory
Powrót