• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Raczej oślica, jeśli rowerzystka :D

Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej Gulietty pod wiaduktem na Rozdzienskiego (koło Ikei) dzisiaj o 18.

A ja pozdrawiam Ciebie Flar :D Widziałem dzisiaj Twoją Bellę z balkonu w mieszkaniu mojej dziewczyny ;) hehe :)

Pozdrowienia dla srebrnej 164 SC ... z ramkami widzianej wczoraj w Myszkowie na parkingu przy Orlenie:)Kierownika brak...

Pozdrowienia dla Pani w oramkowanej srebrnej 147 mijanej dzis na trasie katowice - tychy ok 13:30 bylo odmachane z usmiechem :D

Pozdrowienia dla oramkowanej GT w Mikołowie obok Auchan/Leroy Merlin

to jo tyż wczoraj trefił w Katowicach na 86 kole orlena ( kolega nawet zjeżdżał na ce pe ena )
miciak KWA oramkowany
dwa razy żęch mrugoł awaryjkami - długie łod miciaka poszły ( ale kurna takie szybkie jak stroboskop )

Pozdrowienia dla Pani w oramkowanej srebrnej 147 mijanej dzis na trasie katowice - tychy ok 13:30 bylo odmachane z usmiechem :D

Jestem Victoria:)
Cieszę się, że zauważyłeś, bo dwa samochody przed Tobą też jechała oramkowana Alfa, ale pomimo mojego machania pozostałam niezauważona niestety:confused: Już zaczęłam mruczeć pod nosem co to za alfisti co Alf nie zauważa a tu proszę, niespodzianka:P
Jeszcze raz pozdrawiam!

pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 wyjeżdżającej dziś z galerii Krakowskiej około 14.20 numery rej RZE.... oramkowana

A tak w ogóle - wsadziłem ostatnio wizytówkę w Częstochowie, Alfie 164 srebrnej ;) Przyzna się ktoś? :D Pozdro :)

a jo wczoraj ci trąbiłech i machołek mrugołek awaryjnymi w mce na dwupasmówce :P a ty nic :P:P

Jak to nic??? :) długie były!!! ale Ty już ich pewnie nie widziałeś bo gnałeś jak dziki:) spotkaliśmy się niemal dokładnie w tym samym miejscu co ostatnio, za Tobą (czy przed... już nie pamiętam bo prawie oczopląsu dostałam) też jechała oramkowana Alfa:) Chciałam Cię dogonić ale dwupasmówka się skończyła a Ty pędziłeś tak, że nawet moje wrodzone piractwo drogowe wymiękło:)
Ale dwupasmóweczka miooooodzio:) normalnie szok, że Mysłowice zrobiły jakąś porządną drogę:))))

Pozdro dla kolegi w oramkowanej czarnej 156 2,4 za którym dziś ok. 9:30 jechałem od Bronowickiej do Kazimierza wielkiego :) Mrygałem awaryjnymi, nawet wyprzedziłem żeby się zrównać a potem na skrzyżowaniu jeszcze machałem, ale kolega chyba i tak nie zauważył ;)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej, oramkowanej 166 dzisiaj ok. 9:30 przy wjeździe do Tychów od strony Mikołowa(z tego co widziałem miał najprawdopodobniej smycz z alfy :))

Jak to nic??? :) długie były!!! ale Ty już ich pewnie nie widziałeś bo gnałeś jak dziki:) spotkaliśmy się niemal dokładnie w tym samym miejscu co ostatnio, za Tobą (czy przed... już nie pamiętam bo prawie oczopląsu dostałam) też jechała oramkowana Alfa:) Chciałam Cię dogonić ale dwupasmówka się skończyła a Ty pędziłeś tak, że nawet moje wrodzone piractwo drogowe wymiękło:)
Ale dwupasmóweczka miooooodzio:) normalnie szok, że Mysłowice zrobiły jakąś porządną drogę:))))

JA ale ostatnio już sie tam na końcu ustawiali misiaki :) tak więc cza uważać. no dokładnie my sie spotkali w tym samym miejscu

kto wczoraj wieczorem kolo 22 bujal sie czarna 159 bez ramek i czarna 156 ST***** po pradniku czerwonym w krakowie ? ( pieknie to tak zawracac na skrzyzowaniu ? i to jeszcze na dwa razy :P )
Ta czarna ST***** to moja była , wczoraj widziałeś w niej nowego właściciela , nauczy się kwestia czasu

Pozdrawiam policyjną 159 na DK88, niestety była zajęta mrugając kogutkami... ale i tak serdecznie pozdrawiam. ;-)

pozdro dla kierownika czerwonej 159 - pomachane pod CH M1 w Czeladzi ok 11:30
i 166 w DG obok cmentarza na alejach ok 18:20

Amortyzatory
Powrót