• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Przyciemnianie szyb! Śląsk, szybko, tanio i solidnie! Gdzie ?

• Autor wątku Autor wątku omen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja w mojej 147 robiłem tutaj http://www.ciemne-szyby.pl/ i bardzo polecam cena za cały tył 200 PLN. Robota wykonana naprawde solidnie nic nie odstaje, zadnych bombli wszystko poprostu jak z fabryki ;) warsztat mimo lokalizacji bardzo czysty i schludny i co najważniejsze działają mega szybko, auto oddałem im ok 8 rano o 10 już było do odbioru :)

Odnośnie przyciemniania szyb to zaproponowałbym warsztat na Kłodnickiej 44. U mnie robili co prawda "poprawki" po włamsku jakie miałem w Katowicach. Więc byłem zmuszony po prostu wstawić nową szybę i na jej oklejenie pojechałem do nich (z polecenia znajomego, który oklejał u nich samochody firmowe, z tym że on wiadomo nie bawił się w przyciemnianie szyb, tylko ładował reklamy na dostawcze i osobówki). W moim przypadku jestem mega zadowolony, bo folię dobrali idealnie, nie ma najmniejszej różnicy kolorystycznej pomiędzy tym co było na innych szybach, a tym co oni doklejali na tej nowej. Zresztą widziałem jak robili moją brykę, przygotowane do odbioru Audi, w którym okleili całą karoserię. Nie ukrywam, że byłe, w szoku, że tak można "pobawić" się folią, ze będzie wygladała lepiej od lakieru.

Witam ja przyciemniałem swoją alfe jakies 3 lata temu. Instalator polecił mi folie lumar. Dostałem gwarancję na 7 lat na montaż i folie. Jestem w 100 % zadowolony i polecam każdemu folie z tej firmy. Po 3 latach nis się z nią nie dzieje. Przyciemnialem wczesniej sam albo oddalem do warsztatu i goście robili na jakimś badziewiu. Jak już coś robić to pożądnie. Radze się zastanowić nad wyborem folii i lepije dać troszkę więcej ale być zadowolonym na długi czas. Niestety jakość= cena. Pozdrawiam
icon6.png

Kto w okolicach Bielska robi dobrze szyby, potrzebuję zrobić dwie do tyłu w 147 bo stara folia mi się marszczy.

Ostatnia edycja:
wiem że jest ich kilku w Rybniku
Ale w Strzelcach Opolskich są też ogarnięci ludzie w tych sprawach. Google ich zna zapytaj:D

Darek, 505054238 Gierałtowice. Po znajomości chce 400 zł za wszystkie szyby 159. Wszyscy znajomi u niego przyciemniają, zwrotów nie ma hehe. Ja jadę na wiosnę. Zadzwoń i zapytaj może akurat oferta Ci spasuje :)

Ja robiłem w Dark Glass Chorzów ul Wojska Polskiego tel:519445485 i jestem zadowolony:) Dzwoń i pytaj

Orientuje się ktoś jak wykonują przyciemnianie w Gliwicach Bracia Pietrzak ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

podpinam sie pod temat, ktoś coś poleci ? dzwoniłem do darkglass ale baaardzo ciezko sie z nimi umówić na termin.

Jeśli chodzi o przyciemnianie szyb to folia nie przylega do tych kropeczek na szybie. Nie wygląda to za dobrze :/

Amortyzatory
Powrót