• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzony Mechanik Tychy

Mkiolaj

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16V 2004r.
Witam czy możecie mi polecić dobrego mechanika w tychach i okolicach, który kasuje przyzwoicie?

Jak Katowice to nie jest dla Ciebie za daleko to ITALTAUTO mogę polecić.

Ostatnia edycja:
Kolega Sickboy miał na myśli Italauto Katowice al. Roździeńskiego 18 tel. 516023530 są dobrzy tylko te kolejki...

No tak miałem na myśli Italauto, dzięki Joker za poprawkę

No i po 2 tygodnie, ale ja robię tylko u nich wszystko (no chyba, że sam :D ), jutro jadę się zapisać na wymianę przegubu, bo nie mam już czasu na papranie w garażu. Pewnie na 15.11 jak nic będzie termin :)

za pewność że będzie dobrze wydaje mi się że warto poczekać;)

Witam!Może odświeżę troszkę temat.Jestem po zakupie przepięknej AR 166 2,4JTD.Jak narazie spisuje się rewelacyjnie(oby nie zapeszyć)ale fajnie byloby mieć na wszelki wypadek jakiegoś normalnego,zaufanego i znającego sie na ALFACH mechanika.Jest taki ktoś na Tychach?Słyszałem że Skrzypczyk na ul.Mikołowskiej jest w porządku.No ale słyszeć a sprawdzić osobiście to duża różnica.Post kolegi wyżej jest z przed dwóch lat,może pojawił się jakiś sumienny mechanior na Tychach godny polecenia.PS.Jest jeszcze AUTO-HIT na Oświecimskiej ale z racji tego,że to serwis napewno żrą klienta razem z butami.Pozdrawiam

W Tychach są same pseudofachowcy. Kwestia co chcesz zrobić w aucie.

S3 mini wyklepało!

Na chwilę obecną tuleje sworznie tył no i rozrząd tak dla świętego spokoju choć sprzedający okazał faktury z kwietnia mówi ze 100%był wymieniony.Ja wolę dmuchać na zimne tym bardziej ze wkurza mnie dziwny dźwięk{taki jakbym miał świerszcza)o okolicach napinacza paska wielorowkowego.A słyszałeś może o warsztacie ŚMIETANA w Kobiórze?Z góry dzięki za zainteresowanie..

Pomyśl o ITALAUTO w Katowicach bo dużo ludzi z forum tam auta robi.

O Śmietanie wiem tyle, że mają autoryzację Boscha ale czy znają włoskie to nie wiem.

Jak byś potrzebował pod kompa podłączyć to u mnie za free ;)

S3 mini wyklepało!

Ostatnia edycja:
Wchodziłem wczoraj na stronkę ITALAUTO bo kilka osób z naszego regionu poleca.Zaraz zadzwonię i upewnie się czy jeszcze działają bo na ich stronce same myślniki w godzinach otwarcia.Dzięki i pozdrawiam Tyszanina z AR;)

Witam, odkopię trochę temat, może przez te kilka lat coś się ruszyło. Jest jakiś dobry majster w naszych okolicach? A jeśli nie w naszych, to gdzie Tyszanie serwisujecie swoje pojazdy? Pozdrawiam.

Witam, odkopię trochę temat, może przez te kilka lat coś się ruszyło. Jest jakiś dobry majster w naszych okolicach? A jeśli nie w naszych, to gdzie Tyszanie serwisujecie swoje pojazdy? Pozdrawiam.
Zapomnij aby Tychach ktoś dobrze serwisował. Większość to naciągacze.

Ja swoje robię sam.

Amortyzatory
Powrót