• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Warsztat

• Autor wątku Autor wątku Annet04
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Annet04

Guest
Witam ,
Chciałam zapytać , jeśli ktoś niewie o jakimś warsztacie blisko Bielska , chodzi o Cieszyn itp. Coś około granicy z Czechami
Dzięki :)

pogadaj z sołtysem albo Rafałem

Ja bardzo chętnie zaoferuję swoja pomoc :) ale niestety w Sosnowcu, całego garazu w alfie poprostu nie zmieszczę.

Witam ,
Chciałam zapytać , jeśli ktoś niewie o jakimś warsztacie blisko Bielska , chodzi o Cieszyn itp. Coś około granicy z Czechami
Dzięki :)

Mam rewelacyjnego mechanika ale w Istebnej. Mieszkam w Cieszynie ale tu niestety takich nie ma. Lub Górki Wielkie do spraw mechanicznych.

Witam.

Alfę mam od niedawna i też mnie interesuje mechanik - najlepiej by się znał na włoskich autach.Niedawno jadąc ze Skoczowa starą drogą do Bielska zauważyłem na granicy Jaworza z Wapienicą EUROCAR specjalizujący się we włoszczyźnie a nie doczytałem tu na forum wzmianki o nim.Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?
Pozdrawiam.

Witam.

Alfę mam od niedawna i też mnie interesuje mechanik - najlepiej by się znał na włoskich autach.Niedawno jadąc ze Skoczowa starą drogą do Bielska zauważyłem na granicy Jaworza z Wapienicą EUROCAR specjalizujący się we włoszczyźnie a nie doczytałem tu na forum wzmianki o nim.Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi?
Pozdrawiam.

jestes ze skoczowa? i gdzie parkujesz ta 159 bo jeszcze nie spotkalem :)
a co do mechanikow to polecam MARTON, a konkretniej Chodura Service

Amortyzatory
Powrót