E
elbarto
Guest
I jak panowie, bo podnosze tematy dot. mechanikow [slask, najlepiej gliwice i okolica] macie kogoś sprawdzonego i polecanego? uczciwego, - ktory jak nie wie, to nie kaze wymieniac 3/4 auta?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dzwon do nas mam pomoc drogowom i warsztat w Gliwicach .urodzajna 4a 505-933-266Znacie jakiegoś taniego laweciarza, który przewiezie moją bellę z Wodzisławia Śląskiego do Knurowa lub Gliwic? Szykuję się na najgorsze..![]()
to jeszcze sie Panie słownik kupta :lol:dzwon do nas mam pomoc drogowom i warsztat
słownik mam obcykany ,ale za dużo leszka wciągłem , a ta nawiasema to nie czepiaj się szczegółów Bociekto jeszcze sie Panie słownik kupta :lol:
drogową
i bydzie miód
[MENTION=42151]lucas33[/MENTION] nie chcę być niegrzeczna ,ale czy nie zauważyłeś,że ostatni wpis w tym temacie jest z 2013r.? Cztery lata temu ,kolega już dawno odpowiedź otrzymał a założyciel tematu został już tylko gościem na naszym forum![]()