Cześć! może wrócimy do tradycji? Grill przy kopcu w Piekarach? Co wy na to?
Cześć! może wrócimy do tradycji? Grill przy kopcu w Piekarach? Co wy na to?
Wrócimy do tradycji?
Przecież co roku robimy tam grile, w tym roku już były i będą następne
Podać konkrety, kiedy co i jak, zapisy i robimy, bo jak już dawno wiadome jest tematy typu "co Wy na to" nigdy nic nie wnoszą w organizacji spota grilowego
Pozdro
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Dobrze gada- polać mu
W tym roku "zaliczyłem" już 2 grile na kopcu.
Kolego Barney- podaj termin/terminy, zorganizuj wszystko- my się dołączymy i pomożemy.
Pzdr
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Ino nie w nidzielo bo w Będzinie jest Motopiknik i będzie tam sporo wiary...Zapodałem temat i miłoby było jakbyśmy zawstydzili "300 japonczyków" i wjechali tam jak na Alfonsów przystało![]()
No bo jo jak sciagna z roboty to potem pielęgnuja kanapa przed TV i jeno zerkom na bella....Nie mortw sie bella chodzi , jo tyz ....
A terozki apel do wszystkich....ZRÓBMY SPOTA WKOŃCU NA POLU NAMIOTOWYM NA CHECHLE.....wjazd pod samą wodę , miejscówka idealna na grilla , idzie sie wykąpać a i bajtle mają kaj latać ....Jeno wjazd wychodzi 10 na teren chechła a potem jeszcze na pole namiotowe 10pln... Ale cały dzien na kocu przy grilu , rowerki wodne i pełen luzzz.... Daleko nie mamy bo to przy Tarnowskich Górach.. W googlemaps wpisujta Chechło-nakło jezioro...
No nieważne metody ważne ,że tam może być serio fajnie i można w siate pograć , popływać , poopalać się . I dziecioki będą miały radoche a my możemy odpalić w spokoju grila i cały dzionek tam spędzić a nawet mam lepszy pomysł . Można by tam nawet jakiś większy zlocik zorganizować z namiotami na weekend...Miejsca w brud , wyszło by tanio , wieczorem tam gdzieś grają więc idze zaszaleć , 2 beer or not 2 beer .....Coś jak zlocik na zalewie żywieckim tylko za 10 x mniejszą kasę i szłoby ognisko wspólne zrobic....