Spot Pszczyna-Tychy :)

riflewod

Nowy
Auto
Pussywagon 156 1.9 JTD
Witam

Czy mam jakieś Alfaholików z okolic Pszczyny lub Tychów ?? :)

Jest tego całkiem sporo.... ;)

NO to co może jutro jakiś spocik np. pod Graffti obok Kauflandu ?? :]

Oto właśnie chodzi że chciałbym coś bliżej zorganizować ?? :P

Odkopie temat, moze jednak zrobimy jakies spotkanie w Tychach? Jako alternatywa dla BB i Kato :)

Jestem za aby takowe zapoznawcze spotkanie zrobić. Nie regularne tylko tak o ... w stylu: Poznajmy się :)

Ja proponuję któryś z dni w pierwszym tygodniu października.

Dokladnie tak. Mi pasuja Pon-Czw po 18, w weekend wiadomo zawsze cos moze wypasc ;]

no milo by było spotkać się na Tychach (tym bardziej ze bieda z paliwem żeby do kato jeździć :D)

Czemu nie można coś zorganizować , oby tylko pogoda dopisała

Widziałem że fani wieśwagenów spotykają sie na parkingu koło kauflandu pod tą nasza niby hala sportową.

Spoty w Tychach zawsze pod grafiti były ustawiane (organizowane), a to że są inni to w niczym nie przeszkadza

Ciao! Też myślałem o spocie w Tychach bo zawsze jak tylko mam czas to jadę w czwartek do Katowic !!! Więc moja propozycja dotyczy piątku około godziny 17 - 18 .Co wy na to ??? Oczywiście przy kauflandzie lub pod żyrafą ??? Tyszanie łączcie się !!!;)

Jestem jak najbardziej za! Tylko nie w ten piątek bo robie do północy :/

Ja w Piatki tez odpadam, preferuje Pon-Czw, po tygodniu pracy przewaznie ide do pubu, a swoja droga chyba 2 tygodnie temu pod Klosterem stala czarna 147, czyja? ;)

można zaszaleć i spotykać się w czwartek ok 18 (nawet dzisiaj :D) i jak kto będzie chciał to jeździć "konwojem" na spot do kato :P

Ja dzis tez nie bardzo dam rade, moze next week.

Amortyzatory
Powrót