witam
jak w temacie, grill na kopcu tradycyjnie kiełbasa, karczek, cycki kurze i piwko jak kto ma kierowce
mysle ze od godz 15.00
gril jest stolki i stół tradycyjnie zapewniam, jak kto ma wejscia to poprosze o zapewnienie pogody...
pzd.
witam
jak w temacie, grill na kopcu tradycyjnie kiełbasa, karczek, cycki kurze i piwko jak kto ma kierowce
mysle ze od godz 15.00
gril jest stolki i stół tradycyjnie zapewniam, jak kto ma wejscia to poprosze o zapewnienie pogody...
pzd.
Wstępnie się zapisuje![]()
BędeKopiec = tradycja
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Jo na 90% tyż na moim żółtym koniu-nowy nabytek![]()
a jakies dokladniejsze info dla lajkonikow ? bo moze bym zawital o ile ktos by sie z Krakowa tez wybieral bo nad sosina to anka sie chyba zdziwila jak mnie zobaczyla![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
fojera? zabierać co potrzeba?
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Wstępnie się też piszę dawno nie było mnie na spocie trzeba by zawitać w końcu![]()
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
1. http://maps.google.pl/maps?saddr=Aka...1,0&sz=16&z=11
2. http://maps.google.pl/maps?saddr=Aka...via=1&t=m&z=10
- - - Updated - - -
ładny tyn kuń - już żech sie poczytoł ło nim trocha i widziołech nawet taki kolor jak tyn twój