Piłka nożna halowa-wracamy do kopania po wakacyjnej przerwie?

Dzieki Panowie za gre było zajebiście jak zwykle :D no to do następnego :)

W końcu..:D Właśnie miałem pisać czemu nic nie gramy..

1.marycha
2.Rob_146

Hmm....achilles mnie boli ale gdzie tam do niedzieli;-) widzę że małe zainteresowanie to spróbuje nakręcić 3 osoby..

- - - Updated - - -

Hansu, Dyro, Drago???

1.marycha
2.Rob_146
3. rafał
4. drago

chłopaki wpisujcie się wcześniej by mieć jeszcze ewentualnie szanse kogoś z poza ekipy załatwić.

1.marycha
2.Rob_146
3. rafał
4. drago
5. Adam
6. Przemek (ten wysoki:P)
7. Krasnik

Elo

Widzę że mało chętnych. Gość już do mnie wydzwania więc rezygnujemy z niedzielnego terminu. Poza tym jest grill w parku chorzowskim:)

pzdr

- - - Updated - - -

No i odwołane. Nastepny termin w niedzielę za tydzień o 17:30- ale do piątku musimy się określić czy mamy skład czy nie.

Pzdr

Odwołałeś bo mało chętnych czy z powodu spotu ? Z postów wydawało mi się, że spokojnie byśmy ekipe zebrali.

Powiem tak- nie mam czasu na dzwonienie i szukanie ludziów na piłkę. W poniedziałek pojawił się termin- rzuciłem temat na forum, w piątek zebrało się tylko 7 chętnych, gość dzwonił do mnie ze 3 razy wczoraj-nie odebrałem bo nie miałem dostępu do internetu do 21:00 i nie wiedziałem czy jest czy nie ma składu. Dziś rano zobaczyłem że ciągle 7 na liście to zadzwoniłem i odwołałem bo gość miał już chętnych na halę.
;(
Nic nie stoi na przeszkodzie aby ktoś zaczął organizować granie- dam numer do gościa, będzie się organizowało. Ja nie mam czasu :(

marycha nie denerwuj się, ale prawda jest taka że miałem 3 kumpli w obwodzie i tylko czekałem czy się sami uzbieramy czy mam ich dobrać..

ja na za tydzień chętny:D

To trzeba było ich wpisać na listę::) Z imienia lub ksywy. Nie mam czasu na dochodzenie kto ma kogo w obwodzie-albo są na liście albo nie. I ja sie wcale nie obrażam lub denerwuje. Po prostu nie mam czasu.

Amortyzatory
Powrót