Jak w temacie, przymierzam do regeneracji turbiny puszcza już dość mocno olej i pozostaje pytanie gdzie ją oddać by było nie za drogo ale solidnie. Może ktoś to ostatnio robił i poleci jakiś zakład tak pomiędzy Katowicami a Bielskiem??
Jak w temacie, przymierzam do regeneracji turbiny puszcza już dość mocno olej i pozostaje pytanie gdzie ją oddać by było nie za drogo ale solidnie. Może ktoś to ostatnio robił i poleci jakiś zakład tak pomiędzy Katowicami a Bielskiem??
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
Temat długi jak rzeka niestety.
Mnie większość polecała Turbo-tec i inne "sławniejsze" firmy.
Natomiast na allegro znalazłem gdzieś z nad morza firme i zapłaciłem z oddaniem starej 850 zł, Turbina śmiga już 3 lata (60 tyś km) i nic jej się nie dzieje, w tym roku na niej fajny soft wyszedł i jest ok
Kolega (VW Bora) oddał do Turbo-tec 2150 zł, dokładnie rok i miesiąc temu, a teraz szuka nowej turbiny bo tamta.... już się wysrywa.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
A ja polecam Firmę TUR-MAR 82-325 Markusy 21 koło Elbląga warmińsko-mazurskie. Wysyłam a czasem do nich wożę wszystkie turbiny z mojego warsztatu... Zero reklamacji, cena wiadomo do 1000zł zależy co. Raz nawet 85zł zapłaciłem bo okazało się że dobra była turbina a wina była odmy... Także nie mam zastrzeżeń co do tej firmy... http://www.turbo.cdi.pl/
Coś kolega mo pecha,bo turbo jeszcze na gwarancji(turbo tec daje 2 lata)
Dawaj namiary a nie p1-erdol.najlepsze grzyby podobno w Parzymiechach
,właściwie to usrało Ci sie Lizany,bo na tej firmie wszyscy psy wieszali(skodziarze,oplowcy itp)
Jo robił w turbo tecu i jeszcze sie kulo(ze 4 lata bydzie i kajś 100kkm)
Adams psy wieszają chyba na firmie z Wrocławia
A Ja robił kajś jak kojarze blisko morza, musiałbym w papierach grzebać bo w historii allegro zero widu ani słychu.
Nie wiem czy to nie przypadkiem ta sama firma co podał autowis bo są z Elbląga (blisko morza) i coś mi się kojarzy![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Nie wiem ale ja swoja turbine oddalem do firmy klucz car z olkusza i jezdze na niej juz rok i nic sie nie dzieje skasowal mnie 800 zl no i mam 2 lata gwarancji:p
Polecam firme z Bytomia ulica siemianowicka. Oddawalem im Turbo z poprzedniego auta Fiat MAREA 2.4TD i dmuchała cały czas w porzadku.