• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Podkarpacie-Dębica i okolice

• Autor wątku Autor wątku k@rol
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

k@rol

Guest
Witam. Czy są na forum użytkownicy AR z okolic Dębicy? Codziennie widuję kilku kierowców Alfy i zastanawiam się czy może mieliby ochotę na jakieś spotkanie.
Mam też prośbę - jeśli znajdzie się ktoś kto będzie dysponował wolną chwilą i mógłby rzucić okiem, pomacać, posłuchać, prztestować mojego TSa i wprowadzić mnie w temat ponieważ jestem całkiem świeżym posiadaczem Alfy to będę bardzo wdzięczny - proszę o kontakt.

k@rol napisał:
Witam. Czy są na forum użytkownicy AR z okolic Dębicy? Codziennie widuję kilku kierowców Alfy i zastanawiam się czy może mieliby ochotę na jakieś spotkanie.
Mam też prośbę - jeśli znajdzie się ktoś kto będzie dysponował wolną chwilą i mógłby rzucić okiem, pomacać, posłuchać, prztestować mojego TSa i wprowadzić mnie w temat ponieważ jestem całkiem świeżym posiadaczem Alfy to będę bardzo wdzięczny - proszę o kontakt.

W Stalowej jest nas kilku posiadaczy Alf... kilku posiadaczy Lanci... takze zapraszamy do nas :mrgreen:

Postaram się być na jakimś podkarpackim zlocie. Chodziło mi o to żeby ktoś się przejechał autem, powiedział co jest ok, co jest do zrobienia, podpowiedział kilka rzeczy, polecił jakiś warsztat na miejscu itp, ale widzę, że nie ma posiadaczy Alfy z Dębicy na forum mimo, że jezdzi ich sporo po okolicy :)

...wpadniesz na Stalowa: z checia przetestujemy Twoja Belle :twisted: :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót