Zderzak dbs do 147 fl

ar.192

Nowy
Auto
byly 156 2.0TS nero, 156 2.5 V6nero, 147fl rosso SZUKAM 159
Hej. postanowilem zmienic zderzak tylni na dbs z autoDS. Mam pytanie, zderzak jest dedykowany do wersji przed liftem a jak wiadomo poliftówka rózni sie mocowaniami pod klapa. zalozylem progi od gta AutoDS, pasowaly. jesli zaloze ten zderzak nie bedzie widac jakis nie dociagniec typu? ze przy zamknietej klapie bedzie widac otwory nie zaslepione itp. wstawiam fotke z niezbyt profesjonalna paintowa wizualizacja jak bedzie pomalowany;) moja 147 jest równiez czerwona;)dbs.jpg rowniez posiadan takie koncówki buzzer;) 17felgi gta na 1cm dystansie wiec wyobrazcie sobie czy bedzie pasowac. pozdrawiam;) i tak na marginesie polecam produkty tej firmy. sa naprawde wykonane z dobrego materialu a nie z jakiegos dziadostwa;)

Ostatnia edycja:
Kolega z tej firmy jest na forum.

no co Ty? ;) wiem, ze jest na forum bo bo juz mialem przyjemnosc z Mariuszem przeprowadzic jedna transakcje;) oczekuje innych podpowiedzi. czy da rade w miare ladnie to zalozyc bez sladów typu ''na sile''? jest sens? bo z tego co przed chwila wyczytalem rozni sie 4 mocowaniami i troszke stracilem zapal... ale czekam na wasze opinie na ten temat:)

Ostatnia edycja:
Nie pasuje.

- - - Updated - - -

Nie pasuje. Mam taki w przed fl a wczesniej miałem w niej zderzak po fl.

szkoda, bo fajny jest i juz bylem zdecydowany...

Amortyzatory
Powrót