[147] Alfa 147 Body kit

Fr4cTiv0

Nowy
Auto
159 TBi
Ostatnia edycja:
Witam. Znalazłem coś takiego na allgero : http://allegro.pl/alfa-romeo-147-body-kit-gta-look-at-line-i3942359059.html

Jak myślicie, dobrze by się to prezentowało? Jak to zamontować? Dziwi mnie też trochę ta "chyba" niska cena, bo widziałem, że pełne body kit kosztuje na różnych stronach w okolicach 700 euro. http://www.magnatuning.ro/en/products/329/Alfa-Romeo-147
Bo tak powinien kosztować dobry body kit - chcesz cos dobrego wal tutaj www.autods.net

A czy są jakieś alternatywy dla zderzaków do 147 przed liftem? W necie znalazłem:
GTA look
cadamuro
zender
autodelta
jakiś custom

Dzięki za odpowiedzi. Może mi ktoś w takim razie polecić ciekawe body w rozsądnej cenie? Rozsądnej to znaczy nie z rzędu 730 euro :)

Dzięki za odpowiedzi. Może mi ktoś w takim razie polecić ciekawe body w rozsądnej cenie? Rozsądnej to znaczy nie z rzędu 730 euro :)
W takiej cenie to niestety używek szukaj - nieraz pojedyncze elementy pojawiają się na allegro.

A czy są jakieś alternatywy dla zderzaków do 147 przed liftem? W necie znalazłem:
GTA look
cadamuro
zender
autodelta
jakiś custom

Jest jeszcze Novitec.

Tego co na zdjęciu to raczej nie ma co zakładać lub nawet próbować, bo może się okazać, że nie do końca pasuje...
Ogólnie nie znajdziesz nic normalnie wyglądającego za wiele mniej niż to co jest od AutoDS.
Pozostaje Ci czaić się na okazje na allegro/ebay...
A jak chcesz żeby Alfa wyglądała ładniej to zainwestuj w ładne felgi +17" i sprężyny ~-30mm... Da to dużo lepszy efekt niż jakieś tam bodykity czy inne dokładki...

Jest jeszcze Novitec.

Tego co na zdjęciu to raczej nie ma co zakładać lub nawet próbować, bo może się okazać, że nie do końca pasuje...
Ogólnie nie znajdziesz nic normalnie wyglądającego za wiele mniej niż to co jest od AutoDS.
Pozostaje Ci czaić się na okazje na allegro/ebay...
A jak chcesz żeby Alfa wyglądała ładniej to zainwestuj w ładne felgi +17" i sprężyny ~-30mm... Da to dużo lepszy efekt niż jakieś tam bodykity czy inne dokładki...

Przeglądając różne inne tematy i zasięgając porad znajomych muszę stwierdzić, że masz rację, i zamiast body zainwestować w fele i delikatną glebę. Dzięki za pomoc i opinie :)

Tak czy inaczej musiałbyś w to zainwestować bo bez ładnej felgi i obniżonego zawieszenia zakładanie "bodykitu" mijałoby się z celem.

Amortyzatory
Powrót