to sprawdz odbłysniki, nic nie jest wieczne, pewnie wypalone.
Sprawdzałem ostatnio, są OK

Po prostu kształt i wilkość lamp plus upakowanie przeciwmgłowych z boku powoduje, że dają mało światła. Jesteś na forum od dłuższego czasu to pewnie spotkałeś się z wypowiedziami, że czasem w złą pogodę ludzie muszą włączać przeciwmgłowe, bo jest za ciemno.
no to gratuluje smaku!! zakładaj ledy do świateł z 159 i montuj w GT, to nie bedzie wiocha, to bedzie megawiocha!!
Musisz zrozumieć, że reszta świata nie musi koniecznie podzielać Twojego zdania, w tym wątku sprawiasz wrażenie psychofana, dla którego każda normalna argumentacja to jak jakiś zamach na świętość. Wychodzę, z założenia, że w każdym aucie da się zrobić coś żeby było jeszcze lepsze czy ładniejsze. Są rozwiązania, których się nie montuje fabrycznie, z wielu powodów, m.in. dlatego, że auto powinno spełniać oczekiwania jak największego grona odbiorców, stąd np. nie kupujesz GT ze sportowym body kitem i na sportowych sprężynach. I w tym momencie wchodzi tuning i ludzie to robią, bo dbają o swoje auta i chcą by były jak najładniejsze. Powiem więcej - chcą żeby odzwierciedlały jak najbardziej właścicieli. Oczywiście, widać codziennie na ulicach wielu, którzy przesadzili, ale dodanie jakiegoś "smaczku" do auta, jeśli się to zrobi w ładny, wyważony sposób raczej nie zaszkodzi. Nie wiem czemu tak trudno Ci to pojąć.
Dodano po 3 minutes:
Tyl auta - ok
Nie zmienia to mojego braku zrozumienia zakupu auta ktorego stylistyka nawet tylu jest wg kupca archaiczna juz od dnia premiery
Moze dla.mnie to tym bardziej dziwne w polaczeniu wlasnie z tak ladnym tylem jaki ma gt wg mnie
rozumiem, że wybierałeś auto ze względu na tylne lampy?

bo widzisz, dla mnie w GT plusy przeważają nad minusami, dodając do tego fun z jazdy doszedłem do wniosku, że to jest auto dla mnie. Jakbym miał 400k to bym sobie kupił Acurę NSX i nie musiałbym odpowiadać na pytania czemu w aucie za 25-30k jakiś szczegół mi się nie podoba