Po to właśnie kursywa, ale widać nie każdy jest na tyle bystry żeby zauważyć, że to celowy zabieg stylistyczny.![]()
Po to właśnie kursywa, ale widać nie każdy jest na tyle bystry żeby zauważyć, że to celowy zabieg stylistyczny.![]()
Koleszko, musisz uskuteczniać wycieczki personalne? Piszesz o robieniu wiochy, a Twoje wypowiedzi są na poziomie gimnazjum. Umiesz ustosunkować się do dyskusji z normalną argumentacją? Jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia poza "bo mi się podoba, kto uważa inaczej jest wieśniakiem" to proponuję się nie wypowiadać, bo wychodzisz na jakiegoś lunatyka sekciarza, który przyjął za dużo leków. Btw. u okulisty byłem pół roku temu, dzięki za troskę :*
i życzę więcej dystansu na przyszłość
george - zastanow sie czasami dwa razy zanim cos napiszesz....
Zboczyliscie troche z tematu... Jest jakis sposob na rozklejenie tylnych lamp? Probowal ktos?
Khad, proponuje jeszcze jedna wizyte, bo nie ma poprawy, albo wiesz co?? zmień okuliste!!!
Acha, no nie bylismy i chyba nie bedziemy kolegami, a tym bardziej koleszkami.
Mik, jestes pierwszy od 3lat który na to zwrócił uwage, no ale dla mnie to nie problem, moge to sobie wymienić w godzine, mam do wyboru żółte, bordo, szare, złote lub czarne, moge jeszcze zamienić je na zaciski GTA lub z 159, moze Ci dopasuje
pzd.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 14-07-2014 o 21:06 Powód: Dodano
Pośród negatywnych oraz pozytywnych wypowiedzi wplotę wygrzebany z końca internetu obrazek. Osobiście, uważam, że taka delikatna przeróbka nie będzie diametralnie zmieniać przepięknej linii GT a jestem znacząco wyczulony na tjuning z wystawki w Tesco oraz tłumiki z bębna od pralki. Patrząc modelarskim okiem wystarczy kupić porządne diody, grubą plexi, trochę kleju i parę przewodów. Wklejając diody do plexi "na kant" i szlifując możemy uzyskać efekt równo świecącego paska unikając efektu "koralików".
https://www.youtube.com/watch?v=EJKVEk04GUE
coraz bardziej mi sie to podoba...
Ogólnie robią wrażenie. Tylko jest jedno ALEco z przeglądem i sytuacja gdy ktos wjedzie ci do dupki ?
![]()
a moze by tak wsadzic cos takiego: https://www.youtube.com/watch?v=2e-IlossZBk ? :>
...i niech mi ktos jeszcze powie, ze to slabo wyglada. Przeciez te ledy wrecz podkreslaja linie tych swiatel, eksponuja je... dla mnie super