Osłona maski 156

stiv88

Nowy
Auto
Alfa 156 2.4 przed FL

Załączniki

• b9d37abf902c9760.jpg
    b9d37abf902c9760.jpg
    38.5 KB · Wyświetleń: 130
Ostatnia edycja:
Nie wiem czy wiocha czy nie
Ale dla mnie to koło "ładnego" raczej nie stało nawet :-)
No ale co kto lubi przecież

Piękne to to nie jest ale też się nad taką osłoną zastanawiam bo dużo jeżdżę i kamieni trochę się odbija. Podobno trzeba uważać na wilgoć bo rdza pójdzie od razu pod nią. Daj znać jak się zdecydujesz to jak ładnie wyjdzie to tez kupię ;)

Maskę się maluje jak jest obita :) a to ani ładne ani pasujące do 156 ale co komu odpowiada

Problem z tym ze malować trzeba co kilka miesięcy przy dużym przebiegu... można zawsze spróbować folią przezroczystą obkleić jak taksówkę hehe. Może ma ktoś jakiś patent na Polskie drogi :D. Można dopasować kolor bra i zamówić bez uchwytów co może chociaż trochę poprawić wygląd [emoji1]

Zastanawia mnie tylko jak się to trzyma przy hamowaniu.... pewnie nogi ucina

miałem Bre na vectrze b. mi sie to podoba, chociaz opinie sa bardzo rozne. sam moze sobie kiedyś sprawie. Ja z tym nie jezdziłem na codzien, tylko na zloty itp slyszalem ze mozna odparzyc lakier a i w deszczu zbiera sie wilgoc i maska moze korodowac. Chociaz widuje w swojej miescinie autka co jezdza z tym w kazda pogode. Do seryjnej calkowicie 156 bym sie nie zdecydowal, bo jakis modach moze byc fajna ozdoba wyrozniajaca auto.w 156 moze byc roche zachodu z zdejmowaniem tego bo wydaje mi sie ze za klazdym razem trzeba bedzie odkrecac grill bo inaczej chyba nie wejdzie.

Amortyzatory
Powrót