Scudetto w czarny mat.

To daj znac jak to wyszlo. Bo folia 3M czarny mat lezy i czeka :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Spoko ja jeszcze na folie czekam ale jak przyjdzie to od razu kleję :D

A tacy sceptyczni byli wszyscy :D Fajnie to wygląda nie ma co.

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• IMG_0163.jpg
    IMG_0163.jpg
    77.6 KB · Wyświetleń: 264
  • IMG_0158.jpg
    IMG_0158.jpg
    89.8 KB · Wyświetleń: 269
Ostatnia edycja:
Ja będę sceptyczny, wygląda jak pies z wielkim kinolem. Wstydzicie się najbardziej charakterystycznej części alfy czy co? Takie malowanki z nudów, zrobić coś żeby zrobić i móc fotki pokazać na forum. Jestem na nie.

Ja mam problem z tym scudetto, bo ten chrom mam jakby przecięty i rozerwany w jednym miejscu. Nie wiem co z tym zrobić. Papierem ściernym nie wyrównam tego, w grę wchodziłoby tylko całkowite usunięcie tego chromu, ma ktoś na to jakiś patent?

Najgorzej jest przy myciu jak zahaczę i rozdziera mi gąbkę.

Ja będę sceptyczny, wygląda jak pies z wielkim kinolem. Wstydzicie się najbardziej charakterystycznej części alfy czy co? Takie malowanki z nudów, zrobić coś żeby zrobić i móc fotki pokazać na forum. Jestem na nie.

Ma prawo Ci sie nie podobac, sam do końca nie bylem przekonany (na żywo wygląda to dużo lepiej), ponadto w bagazniku woze oryginalne scudetto i zawsze moge zmienic.

ale...bardzo nie spodobał mi sie ten fragment Twojej wypowiedzi...
Takie malowanki z nudów, zrobić coś żeby zrobić i móc fotki pokazać na forum. Jestem na nie.

Zrobiłem przy tym aucie masę rzeczy. Ostatnio wpadł nowy tłumik, lotka, odnowione halogeny. Z technicznych rzeczy, auto po remoncie zawieszenia, o płynach nie pisze bo to oczywiste. Wszystkie te zmiany opisałem w wątku o niej, którego nikt nie raczył skomentować. A Ty mi zarzucasz sztukę dla sztuki...ehhhh.

Ap-ropo efektu oklejania ;) wklejam zapowiedzianą fotę
attachment.php

Załączniki

• IMG_2508.jpg
    IMG_2508.jpg
    112.1 KB · Wyświetleń: 283
A jakby tak zniszczone Scudetto okleić folią "chromową" ?
Jest folia o takim kolorze ?

Amortyzatory
Powrót