malowanie felg i zacisków :)

Taśalfa

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000r
siemaneszko :) planuje malnąc feluski i zaciski :) ma ktoś pomysł jaki kolor bd pasował do mojej belli? :D
ja wpadłem na pomysł felgi ciemny niebieski mat lub perła i zaciski srebrny kolor auta :) podswietlenie w srodku mam niebieskie jak i fotele, przy otwartych drzwiach by sie to ciut komponowało :)
dawać swoje pomysły! :)
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• moja alfa 156.jpg
    moja alfa 156.jpg
    301.5 KB · Wyświetleń: 427
  • moja alfa.jpg
    moja alfa.jpg
    223.7 KB · Wyświetleń: 419
Znajomi mowia by zostawic takie jakie sa ale mi sie podoba jak felgi sie wyrozniaja kolorem :) dlatego prosze o jakies podpowiedzi :) cos sensownego i ladnie pasujacego :) kolor felg i zasickow! :)

Ja bym walnal grafitowy metallic a zaciski na niebiesko. Sam chyba tak zrobie ale najpierw chce kupic jakies lepsze buty do alfy.

dzieki za sugestie :) koles ktory u mnie piaskuje i maluje fele wlasnie mi ten kolor podpowiadal :) a zaciski chyba na ciemny niebieski co? :D

Co to za felgi ? Ciekawie wyglądają. Ja bym się może pokusił o fele w bikolorze :)

hmmm felgi powiedzialbym dosc unikatowe i org ALFA bo rzadko mozna je spotkac na ulicy a na allegro czy OLX tez niema :D ja kupilem je od goscia w idealnym stanie z oponkami na 2 sezony za 2 tys a na all raz widzialem staly 3 tysie za 17, fakt ja mam 16 :)
bikolor powiadasz ale jaki? :D

moze ktos zrobic to w jakims programie i podeslac mi efekt? oczywiscie mojej belli :D niema to jak vizualizacja :)

Nom właśnie ciężko cokolwiek powiedzieć. Może coś w antracycie ? Ciężko dobrać kolor do srebrnego nadwozia :/

Może antracyt, niebieskie szpilki i srebrne zaciski pod kolor nadwozia z niebieskim napisem ?

ciekawy pomysl :) fele antracyt ok szpilki niebieskie napis tez sie skoluje niebieski ale ja bym i zaciski wtedy walnal na niebiesko :)

albo w sumie dobry pomysl zaciski w kolorze auta z napisem niebieskim :) jedno z dwojga :D

Ewentualnie poczekamy jeszcze na opinie innych :) Jestem ciekaw jak to wyjdzie :D Fajnie by było gdyby ktoś przed malowaniem jeszcze zrobił projekt w photoshopie żeby mniej więcej zobaczyć jak to wygląda. Może ktoś taki się znajdzie :)

no oby :D tez wolalbym to najpierw zobaczyc niz wlozyc kilkaset zlotych i zeby mi sie nie do konca podobalo :)

no oby :D tez wolalbym to najpierw zobaczyc niz wlozyc kilkaset zlotych i zeby mi sie nie do konca podobalo :)

no, ale pomyśl. Jak ktoś ma ci zorbić wizualizację jak nawet nie dodaeś zdjęcia tych swoich felg i samochodu?
Ktoś ma teraz "przeglądac cały internet" żeby znaleźć twój rzadki wzór felg?

myślę , że od maja sprawa już raczej nie jest aktualna ...

no i pomyśl...
patrz post 1 - foto ;-)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót