ledowe podświetlenie tablicy i postojowe

sAweK

Nowy
Auto
AR 159 1.9 JTDm 8V 120 km.
Witam
Jeżeli zły dział przepraszam I proszę o przeniesienie ;) a więc tak czy przerabia ktoś już temat jeśli chodzi o podświetlenie na bialo tablicy rejestracyjnej i świateł postojowych w naszych 159 aby podświetlenie było trwałe ?? Ledy z Canbusem niby dobry sposób ładnie się prezentuje ale wytrzymują maxs półtora miesiąca :( co byście doradził czy macie coś sprawdzonego ? Z góry dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam :)

Koledzy nie macie czegoś sprawdzonego ??

Masz wątek w dziale 159/brera/brera spider, tam poszukaj.

Przeczytałem i niestety nikt nie rozwiązał tematu aby ledy wytrzymały dłużej :/ może ma ktoś sprawdzone żarówki o barwie białej tylko nic typu Philips blue bo niczym się nie różnią od zwykłych postojowek ?

Co do tablicy to masz na allegro dedykowane lampki ledowe, tylko chyba nikt z forum ich jeszcze nie testował, możesz być pierwszy:)
Jeśli natomiast chodzi o postojowki, osram robi ledy, powinny być lepsze niż tania chińszczyzna. Przynajmniej tak wyglądają. Oczywiście nie mają homologacji do użycia w lampach zewnętrznych.

Ostatnia edycja:
Co do tablicy to masz na allegro dedykowane lampki ledowe, tylko chyba nikt z forum ich jeszcze nie testował, możesz być pierwszy
Może ja będę pierwszy, bo nosiłem się z zamiarem zakupu i właśnie go finalizuję:D
Pozdrawiam.
- Rafał

Również czekam, bo mi już drugi komplet zaczyna mrugać...

a jo mom zwykle zarowki jak zwykle i nie narzekam
jakos mnie zawsze cudowanie z.ledami nie interesowalo
mialem pozycje w gyty po zakupie i polecialy w smietnik szybko

Nie jestem elektronikiem ale wydaje mi się że trzeba zwiększyć rezystancje na ledach i powinno się uspokoić.

Amortyzatory
Powrót