• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Lotka Alfa 159 Sedan

bartek1204

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159, 1.9 JTDM, 150KM, 2006r
Witam, poszukuje delikatnej lotki na tylnią klapę bagażnika, ALFA 159 SEDAN. Podobno nawa to ms design. Ktoś już podał mi link, ale koszt był 300 £, bez jaj :)
Macie coś tańszego ;>

Przepraszam ale nie mogłem się oprzeć z tym wyrazem "tylnią" może lepiej będzie tylną. Nawet jak szukam części na tył jestem zmuszony pisać tylni bo tak mało osób pisze tylny, że nic nie można znaleźć. Niestety w temacie lotki nie pomogę. Pozdrawiam.

Wysłane z iOS za pomocą Tapatalk

Witam, poszukuje delikatnej lotki na tylnią klapę bagażnika, ALFA 159 SEDAN. Podobno nawa to ms design. Ktoś już podał mi link, ale koszt był 300 £, bez jaj :)
Macie coś tańszego ;>
Witam.
Sorry ze nie odp na prv ale odp. sobie sam. To lotka ms design. Jest fenomenalna ale cena wysoka.
U mnie wygląda tak

IMAG1210.jpg
Więcej zdjęć w temacie o mojej Alfie: 159 alcesa.
Pozdrawiam.
Rafał

Wygląda pięknie. Podasz link skąd zamawiales?:)
Szukam takich końcówek na wydech jak Ty masz, ale ciężko, ;/ dasz jakieś namiary?

Witam.
Sorry ze nie odp na prv ale odp. sobie sam. To lotka ms design. Jest fenomenalna ale cena wysoka.
U mnie wygląda tak

Pokaż załącznik 193244
Więcej zdjęć w temacie o mojej Alfie: 159 alcesa.
Pozdrawiam.
Rafał

Spoiler zakupiłem na allegro. Była jedna, jedyna sztuka.
Końcówki to Ulter - razem z dedykowanym wydechem, ale śmiało mogę polecić końcówki i inne gadżety od Miśka.
Pozdrawiam.
- Rafał

Podasz mi średnicę rury na wylocie? I wstawisz zdjęcie samego tylu. Z góry dziękuję, będę wdzięczny.
Spoiler zakupiłem na allegro. Była jedna, jedyna sztuka.
Końcówki to Ulter - razem z dedykowanym wydechem, ale śmiało mogę polecić końcówki i inne gadżety od Miśka.
Pozdrawiam.
- Rafał

Średnica 90mm a zdjęcia są gdzieś w temacie o mojej Alfie.
IMAG0401.jpg
Pozdrawiam.
- Rafał

Okej, dzięki wielkie, ale nie uważasz, że 90mm to za mało i ładniej by wyglądało trochę więcej?;>
I tak jest lepiej niż w ori 2.4.
natomiast najlepszy i tak jest ścięty owal np z firmy Buzzer.
Pozdrawiam.
- Rafał

IMAG0217.jpgIMAG0218.jpgIMAG0225.jpgWitam! A ja mam coś takiego:rolleyes:

- - - Updated - - -

IMAG0217.jpgIMAG0218.jpgIMAG0225.jpgWitam! A ja mam coś takiego:rolleyes:

Sorry ale według mnie pasuje jak "świni siodło", to raczej nie jest lotka tylko spojler jak z calybry:/ Ale to tylko moje zdanie, bez urazy:D

Hahahaha ;D - usuń konto. A tak na poważnie to wszystkie te lotki są na siłę do 159. Ale jeśli już to taka jaką ma alces. Kwestia gustu, jedni wolą takie inni inne , ja wcale. Czasem warto zapytać większej liczby osób co o danym pomyśle sądzą. Kiedyś napaliłem się na ringi , po pół roku stwierdziłem że zaoszczędziłem parę stów i nie oszpeciłem auta.

Ok przyjąłem :). Gustu się nie wybiera no i jest za co podnieść klapę:D:D

Witam! A ja mam coś takiego

Też mam taką i jak dla mnie jest ok - najfajniejsza jaką widziałem do 159 i nie zakrywa światła stop.

Czasem warto zapytać większej liczby osób co o danym pomyśle sądzą.

Ja, przede wszystkim pytam siebie, bo w końcu nie dla innych, ale dla siebie to robię. Inni mogą widzieć to raz na jakiś czas i nie ich zmartwienie, jeśli im się nie podoba, jo to widzę prawie codziennie i dla mnie byłby to problem ;)

"Jeden woli ogórki, inny dobrodzieja córki."

We wszystkich samochodach, które miałem i nadal mam, miałem lotkę, bo bez niej mi czegoś brakowało - jakoś tak łyso z tyłu, a więc przez ponad trzy lata szukałem czegoś odpowiedniego do 159 i ze znaleziska jestem bardzo zadowolony:)

Siema, a montowal ktos ten spoilerek ala m3 na alfie? Tzw lip jest taka na aledrogo za 116 pln i tak mysle ale nie moge znalesc fotki alfy z konkretnie ta lotka, jest ona naklejana wiec w razie co mozna ja odkleic i tyle

Ja też się nad nią zastanawiam ale czy ktoś ma już założoną? Ja bym musiał malować na srebrno ale to nie był by problem;)

Amortyzatory
Powrót