bartek1204
Nowy
Witam, poszukuje delikatnej lotki na tylnią klapę bagażnika, ALFA 159 SEDAN. Podobno nawa to ms design. Ktoś już podał mi link, ale koszt był 300 £, bez jaj 
Macie coś tańszego ;>
Macie coś tańszego ;>
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam.Witam, poszukuje delikatnej lotki na tylnią klapę bagażnika, ALFA 159 SEDAN. Podobno nawa to ms design. Ktoś już podał mi link, ale koszt był 300 £, bez jaj
Macie coś tańszego ;>

Witam.
Sorry ze nie odp na prv ale odp. sobie sam. To lotka ms design. Jest fenomenalna ale cena wysoka.
U mnie wygląda tak
Pokaż załącznik 193244
Więcej zdjęć w temacie o mojej Alfie: 159 alcesa.
Pozdrawiam.
Rafał
Przecież Misiu cały czas końcówki sprzedaje
Spoiler zakupiłem na allegro. Była jedna, jedyna sztuka.
Końcówki to Ulter - razem z dedykowanym wydechem, ale śmiało mogę polecić końcówki i inne gadżety od Miśka.
Pozdrawiam.
- Rafał
Średnica 90mm a zdjęcia są gdzieś w temacie o mojej Alfie.
Pokaż załącznik 193562
Pozdrawiam.
- Rafał
I tak jest lepiej niż w ori 2.4.Okej, dzięki wielkie, ale nie uważasz, że 90mm to za mało i ładniej by wyglądało trochę więcej?;>
Hahahaha ;D - usuń konto. A tak na poważnie to wszystkie te lotki są na siłę do 159. Ale jeśli już to taka jaką ma alces. Kwestia gustu, jedni wolą takie inni inne , ja wcale. Czasem warto zapytać większej liczby osób co o danym pomyśle sądzą. Kiedyś napaliłem się na ringi , po pół roku stwierdziłem że zaoszczędziłem parę stów i nie oszpeciłem auta.Pokaż załącznik 193829Pokaż załącznik 193830Pokaż załącznik 193831Witam! A ja mam coś takiego
- - - Updated - - -
Pokaż załącznik 193829Pokaż załącznik 193830Pokaż załącznik 193831Witam! A ja mam coś takiego![]()
Witam! A ja mam coś takiego
Czasem warto zapytać większej liczby osób co o danym pomyśle sądzą.