• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo GT Body kit Lenzdesign

GTBodek

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1,9JTD 331KM 609NM
Witajcie,

Tak sobie dzis szperałem w necie i znalazłem cos takiego

335.jpg

Napisałem na FB prośbę o wycenę z transportem do Polski. Ten dyfuzor tylny ok by był gdyby nie to pseudo światełko z F1:)

336.jpg

Przesada. Przedni zderzak jeśli zmieniać to na Novitec:

343.jpg

Oczywiście bez tej brzydkiej siaty. Ewentualnie zapakować razem z tylnym:

344.jpg

Mi się autodelty podoba najbardziej. Jest robiony przez włoska firmę...dla autodelty.280e z wysyłką do Polski
356.jpg

Ja go kupię, ale masz racje z tymi wlotami...albo machnąć na czarno albo pójść na kompromis:)
Tam wejdzie grubszy rdzeń coolera a o to głownie mi chodzi

Ten przedni zderzak Autodelty na samochodzie wygląda przyzwoicie i nawet te dzielone wloty wyglądają OK bo przedziałek jest na poziomie jednego pasa w Scudetto.

Ale Bodek gdzie Ty znalazłeś ten zderzak Autodelty w cenie 280EUR z wysyłką jak w oficjalnym sklepie zderzak bez wysyłki 402GBP?

No to w takim razie to konkretna różnica w cenie, ale w czerwieni na tym zdjęciu z aukcji nie robi takiego wrażenia jak srebrny, który wkleiłem powyżej. A Ty się już zdecydowałeś? :D

Ja na chwile obecna robię moc:) jak starczy srodków to zderzak i felgi 19" od alfy 4c i to chyba będzie koniec:)

Amortyzatory
Powrót