[166] Tuning optyczny

• Autor wątku Autor wątku bonzaj74
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie o to. To jest kompletna chała.Lampy od mazdy.Malunki lipiarskie.

a co mi tam ja tez sobie tjuninguje alfe wywalilem przedniego grilla boczne kierunkowskazy prawe lusterko i zamalowalem auto bez zderzakow w podklad hahahaha :D:D:D
tyle ze w srode bella dostanie nowa szate :D:D wymyslilem lakier szary z odrobina zlotej perly. moim zdaniem bedzie booosko

nie wyobrazam sobie innego " tuningu " w 166 niż dokładki Zendera.http://

Witam....
Widzę, że jest spore zainteresowanie jeżeli chodzi o pakiet dokładek "Zendera"
Sam bardzo chętnie zaopatrzyłbym się w taki zestawik...ale... po pierwsze cena oryginału:eek:... po drugie - dostępność:confused:
Tak się składa, że mam dobry kontakt z firmą, która zajmuje się wyrobem takich rzeczy od paru ładnych lat i ma bardzo dobrą renomę..
Cały sprzęt wykonuje z najwyższej jakości materiałów (ŻYWICE POLIESTROWE, ŻELKOTYWINYLOESTROWE, MATY SZKLANE, ROWING) Firm takich jak: NORDEX, NESTE,ASHLAND, KROSSGLAS.
Sprawa jest na dobrej drodze bo, chętnie zrobiliby do naszych belli cały pakiet... ale (i tu schody:P) ... muszą mieć wzór, według którego to wszystko wykonają:P
...i tu pytanie czy ktoś posiada taki zestawik i byłby skłonny "użyczyć go na kilka dni w celu wykonania form??? ...oczywiście wszystkie koszty i odpowiedzialność z tym związaną (np. przesyłki) ponoszę ja:P

Jest to ciekawa propozycja i godna do przemyślenia... bylibyśmy szczęśliwymi posiadaczami bodajże najbardziej poszukiwanego ospoilerowania w europie do AR 166:dance3:....a myślę że chętnych by nie brakowało:D

Czekam na każdą odpowiedz....
-Rentgen-

Pomysl ciekawy ale proporcje jakies nie takie. w 159 wyglada to wszystko spoko, a tu nie trzyma sie kupu, maska jakos tak pusto wchodzi na ten zbyt maly grill, a zderzak wyglada jak na przelamany, ale pomysl, ilosc czasu spedzona nad projektem oraz wiadra szpachlowki robia wrazenie.Ogolnie na sile to moze byc, ale zachwytu nie ma

Ostatnia edycja:
ZENDER Tuning Belli 166

Witam wszystkich , właśnie dziś rozmawiałem z kolegą Rentgenem na ten ciekawy temat i jestem w stanie taki pakiet wykonać , bez żadnego wzoru w ręku wystarczą mi dokładne zdjęcia jeśli macie takie to wrzucajcie na maila : automotoalarmy@op.pl Akurat mam nadwozie 166 na którym moge to wykonać pozdrawiam wszystkich Alfowiczów.
gsxr1300

witam coś ruszyło się z tymi spojlerami.

Tak już jest kopyto do spoilera na tylnią klape w sobote robie forme i odlew.

a czy nie rozmawiamy czsem o dokladkach zendera???

Napewno nie o sprzedaży twojego auta. Jakbyś wystawiał sam zestaw to inna rozmowa

Amortyzatory
Powrót