[166] Tuning optyczny

• Autor wątku Autor wątku bonzaj74
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Do kogo bym nie napisał nikt nie robi indiglo do alfy 166, gdzie ty widziałeś żeby płacić 300 zł i jest ?
Pytanie do cuma_borek

spoilery do 166

witam wszystkich zainteresowanych spoilerami do 166 .posiadam dokladke tyl zendera + progi ,jakby ktos uzyczył lotki + frontu to oddaje caly komplet do odlewu form i zaczynam produkcje ,trzeba by bylo tylko sprawdzic jakie jest zainteresowanie bo to bedzie stanowic o kosztach ,

zainteresowanych prosze o kontakt grzegolkak@poczta.onet.pl

ja też jestem zainteresowany

spoilery alfa romeo 166

co do pakietu spoilerow to temat by ruszyl jakbym mial te dwa brakujace elementy na wzor,a samemu tworzenie ze zdjecia to kupa roboty i czasu.pozatym trzeba by bylo zrobic liste zainteresowanych zeby bylo wiadomo czy w ogole warto rozpoczynac robote zeby sie choc koszt zwrocily

temat rzeka... Juz było ze spoiler jest i się nie doczekałem.... Może szybciej jakas firma rzeżbiaca te cudne spoilery załapie i będzie coś można kupić na 166. Oczywiscie podobnego do zendera

fakt ze spoilerami jest problem, a szkoda. dlatego ja np. stwierdziłem że podkręcę swój przód trochę i mam mordkę od 159 :jester:
mam tylko nadzieję że właściciele 166 i 159 się na mnie nie obrażą, bo uważam że wygląda to zacnie.

dzisiaj coś pstryknę bo w Bydgoszczy jest mały spocik podobno i zamierzam na niego podjechać.

to czekamy na foty... umieram z ciekawości jak to wyszło??

hmm... uważam że 159 to jeden z najładniejszych modeli, 166 ma niezaprzeczalną klasę... ale zlepek wyszedł nie teges :(
może po pomalowaniu wrażenia będą przyjemniejsze? zdecydowanie nie pasuje mi dół przedniego zderzaka po bokach - nie jest kontynuacją progów...

BTW czemu masz takie duże przerwy między kołami a karoserią?

pozdr,
~tomaz

Ogólnie jest dużo lepiej niż myślałem, ale tomaz ma racje, poza tym 166 po FL jest już na tyle ładna, że nie trzeba modyfikować.

tyle że moja alfa jest (była) modelem przedliftowym, co do nadkoli to macie racje ale to musi poczekać jeszcze troche ponieważ jest już pomalowana ( biały mat) i muszę odsapnąć finansowo zanim kupię sprężyny i amorki a co do progów że się nie łącżą to właśnie wszedłem dlatego na ten temat bo szukam szerszych progów bo mam problem z ich znalezieniem i jak one będą to już linia będzie się zgadzać. no ale dzięki za kilka słów krytyki.

witam i odświeżam temat jak tam pakiet spojlerów do naszych 166.:fight:

. . . temat umarł . . . ,jak poskładam do kupy swoje autko to wrzuce fotkę z dokładką pod tylny zderzak jaką zakupiłem.Teraz szukam progi i dokładę pod przedni zderzak.

. . . temat umarł . . . ,jak poskładam do kupy swoje autko to wrzuce fotkę z dokładką pod tylny zderzak jaką zakupiłem.Teraz szukam progi i dokładę pod przedni zderzak.
a szkoda bo też rozglądam się na allegro może z jakiegoś rozbitka mi się trafi.

Ja akurat musiałem zmienić tylny zderzak ponieważ doszło do małego nieszczęścia i trafił mi się akurat z dokładką.

Amortyzatory
Powrót