• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[145] Pas na przedniej szybie

• Autor wątku Autor wątku simeone
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
na niektorych szybach po bokach jest zaznaczone do kad moze byc przyklejony taki pasek

Kupiłem z kaprysu. Co prawda nie do 145, ale do 159 (choć i tak rozmiar jest "uniwersalny"):

Pokaż załącznik 267640

Tutaj link do ali: kliknij i zobacz.

Wybrałem wersję "Sportiva". Why? Bo "159" po prostu nie, bo "Alfa Romeo" "oklepane" (w sensie, że już wszędzie albo logo albo ten sam napis), bo koniczynka będzie pasowała do naklejek z boku, a sama nazwa "Sportiva" nawiązuje do ciekawego modelu historycznego oraz usportowionej wersji jednego ze współczesnych modeli (jak w sumie moja dziewiątka: troszeczkę usportowione 1.9).

Łączna cena: 20 zł. Czas wysyłki: pół roku (niby listopad), ale nastawiam się na wczesny 2021, o ile w ogóle przyjdzie ;-)

A piszę to wszystko, żeby zapytać czy ktoś ma może aktualnie u siebie taki pas i się pochwali i pokaże jak to wygląda?

Amortyzatory
Powrót