Wiwix
Nowy
- Auto
- 156 SW 1,9jtd mały ale wariat 145 kuca
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rewelacyjnie wygląda. Ja miałem przy poprzedniej też czarno szary.
Więc robimy tak: odkrecamy grill, wyciagamy kratke z ramki i idziemy z sama chromowana ramka do naszej pracowni
obklejamy wsyzstko taśmą.. myjemy nitrem znaczek
obklejamy go w koło
bierzemy lakier, malujemy cały czekamy az wyschnie.
Nastepnie bierzemy papier scierny drobny i szlifujemy po wystających "garbach" na znaczku, jesli jest coś nie tak to igłą mozna lekko poprawic kontury.. następnie bierzemy paste polerską polerujemy to co przypadkowo zmatowalismy, nie zapominajac ze kontury są juz bez lakieru, czyli są srebrne. Po wszystkim bierzemy lakier bezbarwny(klar) i malujemy znaczek. Efektem jest taki oto znaczek![]()
a może moge jakoś przełożyć znaczek z tyłu na przod a z przodu na tył?? bo mam już troche ten z tyłu zdarty a przod idealny jak nowka ?? orientuje sie czy w 145 te znaczki sa takie same bo sie przyznam ze tego nie rozkrecałem![]()
Też o tym myślałem, a potem doszedłem do tych samych wniosków - jak handmade, to czarnyJa myślałem o podobnym, ale czerwonym znaczku. Nie wiem, jednak, czy "metaliczne" napisy będą czytelne na czerwonym tle. A druga kwestia czy czarna alfa z czerwonym znaczkiem "na przedzie" nie bedzie zbytnio "podjeżdzała"... hondą type R?
Pozdrawiam