sebastian-wro
Nowy
odswieze bo zakupilem spojlerek i bede sie bral za klejenie, jaki dokladnie klej zakupic z podkadami jakimis czy bez , sugerowany wczesniej klej boll do szyb sprawdzi sie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
kupilem na allegro
p.s
koledzy a powiedzci mi jak jest z klejeniem tego , mozna to robic pod chmurka wiadomo w jakas ladna pogode, w sensie przyklejam wycieram nadmiar kleju po docisnieciu przytrzymuje i wracam do domu ... (cos w ten deseń)
i czym najlepiej odtluscic?
Kupował może ktoś ten spoiler? http://allegro.pl/alfa-romeo-147-spoiler-tuning-nowosc-i3274947293.html Bo się zastanawiam czy pasuje pod wycieraczkę czy trzeba rzeźbić?
,Od ponad roku co jakiś czas przeglądam alledrogo w poszukiwaniu okazji i albo nie ma lotki bo to zdjęcie poglądowe, albo mu się nie chce demontować albo klapa 400zł, a za samą lotkę zawołał 300. Typowe Mirki handlar0ze
Ja znalazłem klape po 2 tygodniach z lotka w kolorze.
Zaś przyszły szwagier tez długo nie szukał lecz miał lotke do malowania.
Moim zdaniem nawet 400zl za klape z lotka to całkiem nie duzo bo klape przecież sprzedaż. A lotka od TI czy GTA tez 200zl nie kosztuje tylko "trochę wiecej".