• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[147] Tylnia lotka

• Autor wątku Autor wątku andre
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
odswieze bo zakupilem spojlerek i bede sie bral za klejenie, jaki dokladnie klej zakupic z podkadami jakimis czy bez , sugerowany wczesniej klej boll do szyb sprawdzi sie?

Ja właśnie niedawno kleiłem na tym kleju i trzyma się mocno. Spoiler gradobicie przetrzymał a i zawsze trochę szybę osłonił :)

Zapytaj w miejscu gdzie sprzedają części do samochodów lub lakiery samochodowe.

Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk

Ja go właśnie zakupiłem w sklepie z częściami samochodowymi, w marketach go niema. Jakbyś bliżej mieszkał to bym ci go użyczył bo sporo mi zostało :)

Ostatnia edycja:
kupilem na allegro
p.s
koledzy a powiedzci mi jak jest z klejeniem tego , mozna to robic pod chmurka wiadomo w jakas ladna pogode, w sensie przyklejam wycieram nadmiar kleju po docisnieciu przytrzymuje i wracam do domu ... (cos w ten deseń)

i czym najlepiej odtluscic?

Ostatnia edycja:
kupilem na allegro
p.s
koledzy a powiedzci mi jak jest z klejeniem tego , mozna to robic pod chmurka wiadomo w jakas ladna pogode, w sensie przyklejam wycieram nadmiar kleju po docisnieciu przytrzymuje i wracam do domu ... (cos w ten deseń)

i czym najlepiej odtluscic?

Mozesz, u mnie jest tak zrobiony... Odtluscic to benzyna lakowa, cokolwiek co usuwa tluszcz, a potem sobie "odparuje"

Od ponad roku co jakiś czas przeglądam alledrogo w poszukiwaniu okazji i albo nie ma lotki bo to zdjęcie poglądowe, albo mu się nie chce demontować albo klapa 400zł, a za samą lotkę zawołał 300. Typowe Mirki handlarze

Od ponad roku co jakiś czas przeglądam alledrogo w poszukiwaniu okazji i albo nie ma lotki bo to zdjęcie poglądowe, albo mu się nie chce demontować albo klapa 400zł, a za samą lotkę zawołał 300. Typowe Mirki handlar0ze
,
Dokladnie mam takie same doswiadczenia, rowniez szukam lotki juz jakis czas ;(

Ja znalazłem klape po 2 tygodniach z lotka w kolorze.
Zaś przyszły szwagier tez długo nie szukał lecz miał lotke do malowania.
Moim zdaniem nawet 400zl za klape z lotka to całkiem nie duzo bo klape przecież sprzedaż. A lotka od TI czy GTA tez 200zl nie kosztuje tylko "trochę wiecej".

Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk

Ja znalazłem klape po 2 tygodniach z lotka w kolorze.
Zaś przyszły szwagier tez długo nie szukał lecz miał lotke do malowania.
Moim zdaniem nawet 400zl za klape z lotka to całkiem nie duzo bo klape przecież sprzedaż. A lotka od TI czy GTA tez 200zl nie kosztuje tylko "trochę wiecej".

Widocznie miałeś szczęście ja szukam od kilku miesięcy regularnie z reszta jak widać nie tylko i jest lipa :/ Te co aktualnie są to już do nich pisałem i albo nie sprzedaje osobno albo cena kosmos. Z klapą nie kupie no chyba, że mi obiecasz, ze ta klape odkupisz ode mnie :P Nie chce zagracać garażu, a jak znam życie będę się z tą klapą po allegro długie miesiące bujał bo zwykłych klap bez spoilera jest od groma. Już wole od Auto DS kupić za 300zł niż dać 400 + stówę za wysyłkę chciał i jeszcze zagracać garaż ;) Myslałem po prosty, ze ta allegrowa to coś w deseń tej z Auto DS dlatego pytałem bo stówę taniej.

Obciachowa napewno nie jest ale moim zdaniem troche za mała

Wysłane z mojej Xperii T

co to za zderzak post wyżej ? Czerwona 147mka polift, ciekawie wygląda

Amortyzatory
Powrót