[166] body GTA

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

b.pawelek

Guest
Znalazłem kiedyś w necie takie body a'la GTA do 166. Chyba nei jest do kupienia, ale może dla kogoś będzie stanowiło inspirację przy przerabianiu stylistycznie 166. Jak dla mnie, pomijając brawurowe pasowanie maski, jedna z najładniej zrobionych 166.

Takie ze smakiem i drapieżne zarazem. To mi wygląda na jakąś prezentację prasową modeli po FL i przy okazji pokazali taki egzemplarz.

Wygląda naprawdę świetnie! Zrobione se smakiem - oby takich projektów więcej :)

Niewątpliwie najładniejsza 166 jaką widziałem.
Pozdrawiam.
- Rafał

Wygląda elegancko!!! Może tylko troszkę ten przedni spojler jest za niski,ale to moje subiektywne odczucia?!

Znalazłem kiedyś w necie takie body a'la GTA do 166. Chyba nei jest do kupienia, ale może dla kogoś będzie stanowiło inspirację przy przerabianiu stylistycznie 166. Jak dla mnie, pomijając brawurowe pasowanie maski, jedna z najładniej zrobionych 166.

moim zdaniem maska jest niedomknieta bo odstaje po rowno z kazdej strony z przodu a przy szybie jest glebiej

A mnie się całość bardzo podoba. Widać nawiązanie do linii GTA i o to chyba chodziło.
Brak jedynie halogenów z przodu, ale poza tym jest piękna. Ciekawe kto stworzył takie cudo - w pobliżu widać mnóstwo innych Alf.
Pozdrawiam.
- Rafał

Amortyzatory
Powrót