Body kit do alfy

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Przecież to jest przedliftowa Alfa. Swoją drogą nie założyłbym takiego zderzaka do swojej Alfy. Naprawdę Ci się podoba?

szczerze podoba mi sie bardziej niz zderzak tylu od cadamuro

- - - Updated - - -

a drugie pytanie to takie jak i gdzie mozna POSZERZYC swoja alfe??:P

Czy nie pasuje - wszystko zależy od tego jak przerobione jest całe auto.

Załączniki

• Modified-Alfa-Romeo-156-Exterior-Modified-Cars-1.jpg
    Modified-Alfa-Romeo-156-Exterior-Modified-Cars-1.jpg
    109 KB · Wyświetleń: 426
  • Modified-Alfa-Romeo-156-Tuning-Cars.jpg
    Modified-Alfa-Romeo-156-Tuning-Cars.jpg
    88.7 KB · Wyświetleń: 7,170
  • Modified-Alfa-Romeo-156-Exterior-Modified-Cars-4.jpg
    Modified-Alfa-Romeo-156-Exterior-Modified-Cars-4.jpg
    174.3 KB · Wyświetleń: 1,162
  • Modified-Alfa-Romeo-156-Interior-Modified-Cars-1.jpg
    Modified-Alfa-Romeo-156-Interior-Modified-Cars-1.jpg
    138.6 KB · Wyświetleń: 2,382
  • Modified-Alfa-Romeo-156-Extreme-Styling-Cars.jpg
    Modified-Alfa-Romeo-156-Extreme-Styling-Cars.jpg
    89.3 KB · Wyświetleń: 646
Bo to jest synecku Autodelta ...Najpiękniejszy bodykit jaki swiat ujrzał....Jakbym miał okazję taką Alfe wyrwać w takiej budzie to wstawiłbym ją do sypialni i spałbym plecami do żony:D hehehhe....Za taką Alfe z 3,7 V6 dam się wykastrować i oddam nerką do przeszczepu...

Parę postów wyżej napisałem nawet i w kilku tematach też :P że to nie Autodelta tylko poszerzona ala WTCC 156 z dodatkami również ala Autodelta.. z silnikiem 2.4 diesel..

Zresztą to auto dziś się przewinęło chyba conajmniej w 20 tematach na forum xD a ja je na alfaclubie wrzucalem z linkiem z rok temu to wszyscy jechali że to agro tuning.. mimo że mnie niemal d*pe urwało na jej widok..

Pięknie zrobiona..

EDIT:
No własnie drift-r Ty też pisałeś ;)

na żywo też robiła wrażenie i nie tylko na mnie skoro wygrała na AlfaCityi ten kolor :-)

- - - Updated - - -

http://www.alfaamore.com/members/4848/cars/5745

na żywo też robiła wrażenie i nie tylko na mnie skoro wygrała na AlfaCityi ten kolor :-)

- - - Updated - - -

http://www.alfaamore.com/members/4848/cars/5745
Nic dodać nic ująć....Tak jak zawsze najładniejsza była dla mnie z zewnątrz 159 tak teraz miałbym dylemat....a nawet już bym nie miał....Bo jak ja to głoszę wszem i wobec - fajnie mieć kozackie auto inne niż wszystkie a tu już "sama" ALfa nie wystarczy:D

Panowie, do sedna.
Czy jest jakaś alternatywa dla ospojlerowania z AutoDS i cudaków z http://www.spojler.com.pl/?
O Autodelcie nawet nie wspominam, bo lubię swoje obie nerki... :)

No po przeglądnięciu oferty z linku któy podałeś to jedyna tańsza opcja to "allemigro":) . Bo jak miałbym dać za zlepke maty szklanej nazwaną zderzakiem 500pln to wolałbym przerobić oryginalny z GTA z plastiku i nie obawiać się zimy... Ja kiedyś się bawiłem w zakładanie laminatowych pierdół do auta i rzeczywiście jedne firmy robią prawie idealne kopie a inne trzeba doszlifowywać ale jak masz jakąś firme niedaleko od siebie to możesz zawsze podjechać i przymierzyć. Tymbardziej ,że różnice w cenach sięgają 200-300% . Kwestia czy komuś żal czy nie . AutoDS już chłopaki sprawdzili no ale nie zmienia to faktu ,że za swoje dzieła ( a mają konkretny wybór ) sobie odpowiednio liczą co zaś okupione jest ponoć idealnym spasowaniem. Osobiście jedynie co bym widział u siebie to progi ala GTA a zderzaków bym nie ruszał. Inwestuj w zawieszke -sporo w dół i dobre koło . 4.jpg Badej ten bolid -gwint i najlepsza felga do Alfy 156 - szprycha w 18".. Leża i kwicza:D

Ja nie zauważyłem, żeby ktoś tu promował takową firmę. To, że nie wszystkich stać na Cadamuro,Zendera czy Autodeltę, nie znaczy, że mają pozostać przy serii.
Skoro chcą sobie coś zmienić w ich samochodach, to kto im zabroni?
Ty się cieszysz, że masz wszystko na ori podobno, ktoś inny się cieszy, że ma produkt taki, na jaki go stać i przy tym nie wygląda jak z Tesco, czy tam Żabki, jak kto woli.
Nie wkładałbym również wszystkich do jednego worka, ale widzę, że Ty nie masz z tym problemów.

Po części rozumiem o co Ci chodzi.
Ja nie widziałem tu żadnego szpachlodrutexu jak to określasz. Też nie lubię jak ktoś kala tuning wieśniackimi zderzakami większymi od całego przodu auta, ale takie rzeczy widuję najczęściej w innych markach typu BMW czy Opel. Nie chcę urażać posiadaczy tych aut, bo nie o to przecież chodzi.
Tutaj osobiście na forum, nie znam nikogo, kto takie cuda montuje do siebie, do swojej Alfy.
Mówię o szpachlodrutexie, zderzakach z ciastoliny i siatce do dociepleń zamiast kratek zderzaka :D

Jak wrociles pokemonie na tereny ktore tak oczerniasz to miej honor i milcz lub swoje komentarze zachowaj dla tych ktorych kilujesz na ulicach swojego miasta... bo za kazdym razem jak sie przyblakasz to siejesz swoje teorie rodem z fantastycznych opowiesci. Skoro jestes taki chura bura to znajdz najblizszy salon Alfy, kup 159 w najwyzszej klasie i baw sie w swoj wypas tuning czyli cadamuro, autodelta itd. bo co z ciebie za tuner jak kupujesz gotowe "stare" auta za grosze? taki jestes tuning boy ze jakby ci przyszlo rozrzad zmienic w twoim bolidzie to bys sie spocil na sama mysl nie mowiac o rozpoczeciu pracy. Pokaz nam gdzie na forach zagranicznych sie smieje z nas? daj przyklady pokemonie... chetnie sie posmiejemy z ciebie ;]

Amortyzatory
Powrót