Body kit do alfy

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

b.pawelek

Guest
Witam
Brakowało miejsca gdzie można by wrzucać fotki alf zmodyfikowanych wizualnie przez pakiety ospoilerowanie, body itd.
Na pierwszy ogień chciałem podzielić się z Wami paroma fotkami 156 z body Autodelty, który dla mnie wygląda świetnie i idealnie podkreśla charakter 156-tki. Jeżeli ktoś dysponuje jakimiś ciekawymi fotkami tego body to zapraszam do pokazania.

Srebrna:

2 czarne:

Ostatnia edycja:
Mnie sie nie podoba to poszerzenie w tylnej partii nadwozia, zostawilbym seryjne blotniki. Reszta wyglada calkiem ciekawie, szczegolnie przedni zderzak.

Coś pięknego :D:D:D jestem ciekawe ile taka przeróbka kosztuje :D bo jak kupie sobie 156 po FL to bym sobie takie coś sprawił :D:D:D

..to zbieraj odrazu na dwie sztuki Alf 156 FL, zamiast drugiej kupisz ospoilerowanie ;)

Sama ta malutka pokrywka na wlew paliwa kosztuje ok. 650zł.. hmm..

Całość ok. 3000 funtów + wysyłka + montaż + lakierowanie.. wyjdzie niecałe 20kzł zapewne.. :)

..a na powyższych fotkach obie Alfy są sprzed FL.. czyli jeszcze doszła maska, lampy, pas przedni, atrapa..

Ostatnia edycja:
Mariusz AutoDS apropo body, myślałeś kiedyś o zrobieniu odlewów elementów do 155? Mówię o serii

wygląda świetnie ale niwiem czy dobrze myśle przód jest po FL ale tył (lampy i klapa) przed FL? mam racje?

No tylne błotniki są odkręcane, w sumie robi się ich coraz mniej, przednie też ciężko dostać w rozsądnym stanie. A i wagę by się obniżyło:) Podpowiem że zderzak przód też by był fajny lżejszy:)

no ciekawe ile by to kosztowało...mozna by miec ładne zderzaczki np z tych wersji japońskich ar155 a są całkiem ciekawe...

Oryginał AutoDelty pewnie będzie drogi i nie bedzie parował do zwykłej 156 a zderzaka wzorowanego na nim chyba jeszcze nie widziałem. Ładny z dyfuzorem:
32.jpg

chodzi mi o ten co pokazałem jest mega i resztę zderzaków bije na glowe

Amortyzatory
Powrót