Zdjęcia felg do AR

• Autor wątku Autor wątku b.pawelek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zdjęcie muszą być w lepszej rozdzielczości. pstryknij z takiego profilu jak Omen.

Nikt nie wie, czy do GTA można założyć 16" felgi?
Pozdrawiam.
- Rafał

Dante[PL napisał:
;564377] 17x7,5 masz zalecane bo tarcza i wieksze zaciski...raczej nie sadze zeby zmiescilo sie w 16"
Dzięki za odp. Chciałbym jednak mieć 100% pewność...
Pozdrawiam.
- Rafał

alfa-147-tuning.jpg
Każdy pewnie zna to zdjęcie ale dla mnie ta alfa wyglada idealnie jest ta proporcja i zachowana granica dzięki (Bóg zapłać \m/) tylko obiżeniu i tym felga (i chyba tam są jeszcze jakieś nakładki i progi). Czy ktoś się oriętuje co to za felga? Zawsze uważałem że lift nie wyszedł... (nie dyskutujemy o gustach!)

Ostatnia edycja:
a może - tak na szybko pisałem ( przyznaję - nie oglądałem dokładnie )

kurde jego raz:/ nie wiem jak to jest ze sie kompresuja...na aparacie maja ponad 2k punktow. a z tym sie czegos nie da zrobic? przesadnie dokladnie nie musi byc....kolo w zlocie w gunmetal pomaranczu i jakims niebieskim jaskrawym...

Podaj producenta i model felg może coś znajdę u wujka google i podmienię.

Nikt nie wie, czy do GTA można założyć 16" felgi?
Pozdrawiam.
- Rafał

GTA produkcja
Do września 2003 tarcza 305mm założysz 16", ale oryginalne do alfy z ET 35 lub mniejszym.
Od października 2003-2005 sierpień tarcza 330mm minimalny rozmiar to 17" też oryginał.

Piszę na 100% nieoryginale OZ i inne marki roztaw śrub mają 100x5 zamiast 98x5 więc musisz mieć śruby pływające.
Nawet jak znajdziesz felgi nieoryginalne z ET 35 mogą nie podejść pod zacisk z przodu bez dorobienia dystansów.

Temat przerobiony więc wiem co piszę!

Dzięki za wyczerpującą odp.
Mniej więcej dokładnie to udało mi się ustalić przy pomocy kolegi z Alfaclubu. :)
Pozdrawiam.
- Rafał

coś koło zender siena właśnie ale jednak nieco inne niż te które widziałem

Amortyzatory
Powrót