[156] fotele pół kubły??

Czytam Wasze wypowiedzi i nie do końca się z Wami zgodze. Uważam że kubełki wyglądają całkiem fajnie w AR156, specjalnie dla Was znalazłem jedną z pierwszych prób tuningu AR156, zdjęcie jest stare (z 1999) ale Alfa na tym zdjęciu po prostu mnie urzekła. Sam zastanawiam się nad zmianą foteli, ideałem dla mnie były by Recaro ze Sportpacka, ale cieżko je dostać, jeżeli ktoś miałby do sprzedania to proszę dać znać. Co do foteli ze zdjęcia obawiam się że za 500 zł nie kupimy wygodnego fotela, ale prezentuje się on znakomicie, tył zawsze można oddać do tapicera i dopasować kolor do przodu.
Ja jeżeli nie znajdę nic ciekawego zastanowie się nad Sparco, Isottą lub czymś dobrym w tym stylu, jedyne czego się obawiam to komfort, te które mam obecnie, seryjne, welurowe naprawdę świetnie się spisują na długich trasach, są wygodne, ale gorzej już z trzymaniem bocznym.
Pozdrawiam!

No moim zdaniem to nie wygląda za ciekawie :? A może te z Alfy GTA byłyby tu rozwiązaniem??

ja bym dawno sie zdecydowal gdyby nie kolor (ciemna zieleń) która urzeka mnie i wygladem i wzorem

Daniel156SW napisał:
Ja wyrażam swoje zdanie, nie obchodzi mnie twój projekt, ani jego założenia. Dla mnie ten kolor to totalna pomyłka, ale to moje zdanie, tobie sie podoba OK.
OK tylko jesli nie jestes zainteresowany czy zorientowany a nawet cie to nie obchodzi to tym bardziej poco te opinie :!: :?: wnioskuje z twojej wypowiedzi ze wszyscy z D1 to wiesniaki i buraki :shock: a to swiadczy o tym ze naprawde nie wiesz co piszesz
Daniel156SW napisał:
Nie ma o czym dyskutować.
DOKŁADNIE :!: :!:
Daniel156SW napisał:
Co do tej propozycji to już ją wyraziłem, zostaw te co masz bo szkoda auta "buraczyć" :?

Ps. Ferrari też pomalujesz na zielono? Ech.. mam nadzieje ze jednak Ferrari nie wpadnie w twoje ręce.. Bez urazy ;)

No nie wiem, mysle ze skreslanie takich firm jak Hamann czy Novitec to pomyłka ,no ale ;//

wracając do tematu postu

mojax napisał:
Czytam Wasze wypowiedzi i nie do końca się z Wami zgodze. Uważam że kubełki wyglądają całkiem fajnie w AR156, specjalnie dla Was znalazłem jedną z pierwszych prób tuningu AR156, zdjęcie jest stare (z 1999) ale Alfa na tym zdjęciu po prostu mnie urzekła. Sam zastanawiam się nad zmianą foteli, ideałem dla mnie były by Recaro ze Sportpacka, ale cieżko je dostać, jeżeli ktoś miałby do sprzedania to proszę dać znać. Co do foteli ze zdjęcia obawiam się że za 500 zł nie kupimy wygodnego fotela, ale prezentuje się on znakomicie, tył zawsze można oddać do tapicera i dopasować kolor do przodu.
Ja jeżeli nie znajdę nic ciekawego zastanowie się nad Sparco, Isottą lub czymś dobrym w tym stylu, jedyne czego się obawiam to komfort, te które mam obecnie, seryjne, welurowe naprawdę świetnie się spisują na długich trasach, są wygodne, ale gorzej już z trzymaniem bocznym.
Pozdrawiam!

dokładnie ,tez obawiam sie o komfort dlatego myslałem nie o strikte kubłach tylko o regulowanych masz racje sparco było by idealnym rozwiazaniem ale przeraza mnie cena jeszcze mysle o Simoni Racing juz tansze ale tez 2koła za fotel duzo treoche nie wspomne o sparco z regulacja skora :arrow: http://www.rallyshop.pl/index.php?p161,fotel-sparco-demon przeszło 5tys za fotel ;//
jak bys miał jakies namiary na cos tanszego badz tansza altenatywe daj znac

dzieki

pozdrawiam

[156] kubły

hehe:)
Widze ze jest więcej niz jeden zaiteresowany:)
Co do projektu Robaka to na początku jak wielu nie byłem do niego przekonany... Teraz to jedna z moich ulubionych alf i niesamowicie podziwiam ogrom tego projektu.

Re: kubły

b.pawelek napisał:
hehe:)
Widze ze jest więcej niz jeden zaiteresowany:)
Co do projektu Robaka to na początku jak wielu nie byłem do niego przekonany... Teraz to jedna z moich ulubionych alf i niesamowicie podziwiam ogrom tego projektu.

dzieki dzieki <mruga>
pozdrawiam

miło ze ktos oficjalnie sie przyznał ,smierci sie nie boi :P żartuję ,ale taka jest prawda ze na PW i na gg to mnóstwo osób do mnie pisze czy nawet dzwoni a na forum to tak jak widac :roll:ale co tam jeszcze raz dzieki pozdro

kurcze cos mi sie pomnożyły posty :oops:

No dobra mnie też się podoba, nie chciałem się przyznać ...
Nie no żartuje tylko :wink:

Re: fotele pół kubły??

robak#21 napisał:
na razie wygląda to tak dla porównania

Hej!

Wygląda super! :-)
Sam szukam skórzanych foteli do swojej Alfy.
Masz może jakieś namiary, gdzie można kupić fotele
podobne do Twoich? (Stan oczywiście idealny)

Jakbyś chciał sprzedać swoje, to chętnie kupię :-)

Pozdrawiam!

Re: fotele pół kubły??

destikero napisał:
robak#21 napisał:
na razie wygląda to tak dla porównania

Hej!

Wygląda super! :-)
Sam szukam skórzanych foteli do swojej Alfy.
Masz może jakieś namiary, gdzie można kupić fotele
podobne do Twoich? (Stan oczywiście idealny)

Jakbyś chciał sprzedać swoje, to chętnie kupię :-)

Pozdrawiam!

Witam

http://allegro.pl/search.php?string=fotele+alfa+156&buy=0&new=0&pay=0&personal_rec=0

ja tez kupiłem swoje na allegro ,pozdrawiam

robak#21 napisał:
Kosiar napisał:
robak a te co masz będa na sprzedaż

Jesli sie zdecyduje to na pewno ,a co dobrze ci sie siedziało :P hehe :wink:

pozdro kosiar

a no jak najbardziej skóra to skóra :D
tylko tak sobie w domu potem myślałem , bo w fotelach przednich są air bag-i no i po przepięciu nie paliły Ci się kontrolki poduszki

ja mam dobrze bo nie mam poduszek z przodu więc kłopot mniejszy. A skóre tez chyba sobie zrobie albo kupie dwa dodatkowe fotele do mojego auta i oddam je do tapicera zeby mi je tak mocno wyprofilował.

Kosiar napisał:
tylko tak sobie w domu potem myślałem , bo w fotelach przednich są air bag-i no i po przepięciu nie paliły Ci się kontrolki poduszki

w oryginale nie miałem poduch w fotelach a w tych co mam nie podłączałem i nic mi sie nie pali jest OK

pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót