[145] Tuning 145 na 147 !!!

• Autor wątku Autor wątku Masterpolo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Masterpolo

Guest
Witam!
Na ebay.de pewien człowiek wystawił na licytację ciekawy model 145 po tuningu na 147 :) Jak dla mnie wygląda wspaniale z racji tego że bardzo podoba mi się również model 147. Ciekawy pomysł i wykonanie. Zostawiam linka, pozdrawiam.

Tuning 145 na 147 link (kliknij)

Na siłę mogłaby być 8) .

jak dla mnie wiocha! zamontowano tylko zderzak z ar 147 sprzed liftu i juz pisza ze tuning 145 na 147 masakra...wielki mi wyczyn ach... te szfaby ! POMIOTY HITLERA.

Mi sie nie podoba...

Ale za to wczoraj na stronce, to chyba było na couresportivo.ch

znalazłem Alfę 145 GTA, i to była Bella...

A ta to jakaś nie wiem nawet jak to opisać, brak znaczka Alfy z przodu, oznacza chyba to ze konstruktor nie chciał oszpecać "emblematu" takim samochodem... :?

Generalnie nie kręcą mnie tuningi, ale ta włoszka wygląda bardzo ciekawie. :wink:

Tuningowi mowie NIE...ale...
to jest całkiem calkiem. Gdyby byl znaczek to tym bardziej byłbym ZA

mrutyna, rozumiem ze moze Ci sie nie podobac ale czemu zaraz "wiocha" ? cos kiedys czytalem Twojego a propos tolerancji .... to była chwilowa "słabość" ?

A krytykować tez trzeba UMIĆ

fred

Fred napisał:
mrutyna, rozumiem ze moze Ci sie nie podobac ale czemu zaraz "wiocha" ? cos kiedys czytalem Twojego a propos tolerancji .... to była chwilowa "słabość" ?

A krytykować tez trzeba UMIĆ
nikogo nie obraziłem, nie napisałem ze właściciel to debil, że powinno mu sie odebrać za to samochód itd... napisałem ze samochód tak zrobiony to wiocha... nikogo nie obraziłem a więc zapewniam Cię że to nie była chwilowa słabość :D
szukasz na mnie haka :?: Na siłę czy jak :?: 8)

mrutyna, JA na CIEBIE haka??? Po 1 to ja tu jestem taki sam user jak i Ty ( to ze jestem na czerwono to tylko dlatego ze zajmuje sie www - a do forum nic nie mam) a po 2 przeciez ja Cie lubie :mrgreen:

Imho.. stwierdzenie "wiocha" wskazuje ze wlasciciel jest wiochmenem czyli ma wydzwięk pejoratywny. Poza tym wole krytyke konstruktywną :D

a mnie sie podoba :P

fred

Fred napisał:
a mnie sie podoba :P
a mnie nie ale właściciel wg. mnie nie musi być wiochmenem :D
Fred ja Ciebie też lubię ale nie pomyślałem że możesz mnie tak bardzo lubić że aż tak dokładnie czytasz moje posty :)

po prostu stylistycznie te elementy nie pasuja. Kanty z obłosciami sprawiaja ze wyglada głupio

Amortyzatory
Powrót