Flagi na lusterkach - potrzebna informacja

a jo byda taki mioł
na na na na
:party:

Kurde, w sumie nieglupie, ze też na to nie wpadłem, jak miałem przed-liftową 156 to przecież malowałem, ale na jeden kolor. Tu by wystarczyło oddzielić taśma i pomazać na trzy kolory :) Tylko czy do srebrnego auta to bedzie tak samo fajnie pasować?
Ja też mam srebrne auto i myślałem, żeby sobie coś takiego zrobić, ale doszedłem do wniosku, że raczej średnio na srebrnym. lepiej już te paski co mówił SCHNNAZZI

Proszę o Waszą opinię. Co myślicie o lusterkach pomalowanych właśnie na wzór flagi włoskiej w mojej Alfie ? Będzie w tym kolorze pasowało ?

nie wiem jak Wam, ale mnie np przeszkadza zamiana kolejności kolorów i jak Pfourul pokazał na zdjęciu, kolory są symetrycznie, a na prawym lusterku wypadałoby dać jak na lewym - zielony biały czerwony, to w końcu flaga
mam włoskie flagi na bokach w przetłoczeniu błotników pod krawędzią maski i obie zrobiłem zgodne z kolejnością, ale to takie moje widzimisie ;)

Teoretycznie masz rację. Ale w praktyce to moim zdaniem nie bardzo. Tak samo z ubraniami czy znaczkami np NIKE. Musi być symetrycznie żeby miało wygląd. Gdyby się uprzeć np w bucie NIKE na nie symetrie to wyobraź sobie efekt. To samo z Flagą. Ja np mam koszulkę gdzie są barwy Italii. I to wygląda tak, że rąbek lewy jest zielony, rąbek na szyi biały a rąbek prawy czerwony. No a jak się odwrócę to co się dzieje? No właśnie flaga czerwono-biała-zielona... i można by zrobić rąbki połowicznie w kolorze ale już nie byłoby efektu. Ja w Ducati mam barwy Italii. Pas pod napisem Ducati na boku. I zrobiłem symetrycznie. Ale każdy robi pod swój gust. W Alfie też będzie flaga :)

1.jpg

Pfourul, dziękuję. Teraz wiem jak będzie to wyglądać. Myślę, że ciekawie

Walnąć najpierw na biało, potem zakleić, walnąć czerwony i zielony, odkleić po minimalnym przeschnięciu i na całość bezbarwny.
dokladnie tak to mialem malowane. teray aktualnie mam satznowe lusterka y poliftowej 147 jakby ktos chciał to te y włoska flaga sa na spryedarz kompletne

Lepiej zamontować folię, bo w każdej chwili można ściągnąć. A zamówić można folię z wymalowaną flagą w jednym kawałku. Trzeba tylko dobrze wymierzyć lusterko i w miarę równo trafić bianco w środek lusterka. A potem luz blues :). Taka mała sugestia. Jak już robicie lusterka to najlepiej, żeby to od kierowcy było w barwach italii, a od pasażera w odwrotnej kolejności kolory.

Jak będziecie chcieli takie folie na lusterka to dajcie znać, głosujcie czy jak to tam rozwiązujecie, a ja pogadam z moją drukarnią, żeby przygotowali coś takiego.

I widzę że temat lusterek w kolorze flagi Włoch podupadł. Dobry pomysł z ta naklejką tylko kto by mógł taka wykonać może ktoś jest na forum kto zna się w temacie.

swojego czasu pisałem z kolegą tomkiem, który w bazarze oferuje sie z naklejkami - mówił że chętnie by wziąl się za to, ale najlepszą opcją byłoby wysłanie mu osłon lusterek - z uwagi na zime, ja temat do wiosny odpuściłem - ale może ktoś chciałby go pociągnąć.

Do tej pory podobały mi się takie lusterka komponujące się z czarnymi autami, ale jak widzę do innych kolorów też super wyglądają. :)

kolego mattom masz namiary na tego kolego co sie tym zajmuje

swojego czasu pisałem z kolegą tomkiem, który w bazarze oferuje sie z naklejkami - mówił że chętnie by wziąl się za to, ale najlepszą opcją byłoby wysłanie mu osłon lusterek - z uwagi na zime, ja temat do wiosny odpuściłem - ale może ktoś chciałby go pociągnąć.

ale chodzi o wysłanie mu obudowy, żeby miał na wzór?? bo jeżeli tak to mam gdzieś jedną obudowę w piwnicy na zbyciu także mogę mu wysłać ;)

tez nie widzę żadnego problemu z wysyłka lusterek...

Słuchajcie, to nei ma co się zastanawiać zebrać chętnych udrzyć do tomka, to może uda się jakąś promocyjną cene wyrwać.
Chociaż z doświadczenia wiem że firma nie dość że tania to jeszcze solidna ;)

Amortyzatory
Powrót