Flagi na lusterkach - potrzebna informacja

victorplar

Nowy
Auto
Alfa Romeo Crosswagon Q4
Witajcie!

Kilka miesięcy temu pomachał do mnie koło żywca kolega z alfy 147 z oboma lusterkami oklejonymi włoską flagą.

Jeśli tu jesteś to się odezwij! Też takie chce!

A jeśli Cie tu nie ma to może ktoś wie gdzie coś takiego zrobić ?! Myślałem o zamówieniu flagi na folii ale obawiam się że efekt końcowy będzie zbytnio pozaginany :/

Pozdr!

Czyli drukuje na kwadracie flage i powinno fajnie wyjść ? Troche z folią mam doświaczenia, bo reklame na lokalu wyklejałem, ale nie wiedziałem że aż tak giętka może być :P

To już zależy od folii. Na forum alfaclubu Matejko od niebieskiej 147 GTA coś takiego robił, spróbuj do niego napisać. Tu na AH widziałem zdjęcie samochodu o którym piszesz ale nie kojarzeni właściciela.
Pozdrawiam

socik0 czy jakoś tak - miał chyba obklejone lusterka
sam nad tym intensywnie myśle wiec czekam na rozwój sytuacji ;)

Kurde, w sumie nieglupie, ze też na to nie wpadłem, jak miałem przed-liftową 156 to przecież malowałem, ale na jeden kolor. Tu by wystarczyło oddzielić taśma i pomazać na trzy kolory :) Tylko czy do srebrnego auta to bedzie tak samo fajnie pasować?

Walnąć najpierw na biało, potem zakleić, walnąć czerwony i zielony, odkleić po minimalnym przeschnięciu i na całość bezbarwny.

W 147 lusterka mają fenomenalny kształt, dlatego taka naklejka, bądź malowanie prezentuje się nadzwyczaj świetnie.
W 159 lusterka nie są już takie filigranowe, żeby nie powiedzieć "pancerwagenowe", więc mimo, że bardzo mi się to podoba, to do 159 raczej tego nie zastosuję. A może ma ktoś zdjęcie jak to wygląda na lusterkach z modelu 159? Ewentualnie jakiś projekt w photoshop'ie?
Pozdrawiam.
- Rafał

Ewentualnie jakiś projekt w photoshop'ie?

265.jpg

Nakładasz folię, grzejesz, naciągasz, grzejesz, naciągasz... i tak po kawałeczkach. Nie powinno być agięć jeżeli dokładnie to zrobisz

A nie lepiej będzie wyglądać lusterko chrom plus paski (flagi Italii) o grubości 2cm wzdłuż lusterka? Jak ma AR 4C?

czyli jak to nalepiej zrobic? moze da sie gdzies kupic takie gotowe do przyklejenia barwy? ja bym byl chetny bo juz od dawna takie cos chce miec :) jak macie jakies pomysly to napiszcie na pw pozdrawiam wszystkich!

tak czytam i czytam te posty ciekawe jakby pomalować zaciski w kolor włoskiej flagi jak myślicie?

no wiadomka albo w kolor czerwonego krzyża na białym tle jak w znaczku

jakis czas temu bylem na litwie to jezdzilo tam pelno samochodow z takimi pokrowcami na lusterka w barwach litewskiej fagi. z daleka efekt byl fajny a z bliska nie mialem okazji tego obejrzec....

Amortyzatory
Powrót