Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No to było by fajnie. Tylko jeśli się rozetnie, to jak to potem posklejać?Dokładnie tak
Juz pierwszy wyszedł dobrze. Chociaż akurat najłatwiejszy. Niebawem nowe wieści i fotki z operacji.
Uwierz mi - przyklejenie kloszy będzie (realnie) 10 razy łatwiejsze niż sklejenie całej lampy z powrotem.No to było by fajnie. Tylko jeśli się rozetnie, to jak to potem posklejać?
Co do samych ringów. Ktoś pisał, że SMD świecą bardzo jasno, a może nawet za jasno. Jaka jest cena SMD, a jaka zwykłych? Bo skoro SMD takie jasne, to może warto zainstalować zwykłe?
rozwiń plsmam nie najlepsze doświadczenie ze zmianami oświetlenia, więc wolę nie ryzykować, hehe.
Chodzi ogólnie o zamianę seryjnych reflektorów na tuningowe. W moim poprzednim aucie takiej zamiany dokonałem, z pełną świadomością, że zyska wygląd, ale światła będą gorsze. Tak też było. Oświetlenie było koszmarne. Okazało się, że te tuningowe reflektory były też nieszczelne - zbierał się w środku piasek, a nawet... owady - nie wyglądało to fajnie, hehe. Nie mówiąc już, że był problem z prawidłowym ich ustawieniem.rozwiń pls
Trzeba zdecydowanie więcejNapiszcie do mnie na priv jakiego konkretnie elektronika szukacie, albo co moglby wykonac.
Mam znajomego ktory spokojnie podejmie sie zrobienia automatu do dziennych - w moim rozumieniu, zalaczenie po zapaleniu, po otrzymaniu sygnalu postojowek zgaszenie, chyba ze cos wiecej trzeba?
Prosze napisac, dam mu do przetrawiania i powiem co odpowiedzial.

DziękiEfekt konkret.Do trudno dostepnych miejsc proponuje uzyc zamiast pilnika-![]()
---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:27 ----------
pilka wlosowa-precyzyjniejsza i napewno szybsza...![]()