Oklejanie auta w całości

Ja za tydzień jestem umówiony na oklejenie swojego drugiego auta (bmw e92 335d)...rozmawiałem z wieloma osobami i wszystkie które znam i mają o tym pojęcie twierdzą, że nie ma co się łasić na oklejenie za 2tys całości...mnie taka zabawa kosztuje 4 tys. ale na dobrej folii, z długą gwarancją i dobrą jakością wykonania...Najlepsze jest to, że folia ala chrom to koszt 15 tys :P...pewnie, że za tą kasę można już prawie pomalować auto ale zależy czego się chce..

a kolega ACS z autocolorshift jak wyceni oklejenie 159'tki ?

Ostatnia edycja:
mi w weekend firma wyceniła oklejanie 159 sedan na 3000 z hakiem w okresie zimowym, w sezonie zapowiedzieli 4000 z hakiem. Dają 5 lat gwarancji firma z Kielc.

Może nie chodzi o 159 ale co do 147 to mi odpisali tak

Folia biały mat Oracal dla auta 3 drzwiowego to 2800zł dla 5 drzwiowego 3200zł. Folia 3M biały mat dla auta 3 drzwiowego to 3800zł dla 5 drzwiowego 4200zł. Czas oklejenia to około 5/6 dni roboczych. Co do terminów to pierwszy wolny na całościową zmianę kolorystyki pojazdu to 10 listopada.

I to jest bez dachu bo za dach mi powiedzieli

Witam,

koszt oklejenia dachu oraz lotki to:

Folia 3M czarny carbon 700zł
Folia 3M czarny błysk 520zł
Folia Oracal czarny błysk 480zł

czas realizacji takiego zlecenia to 24h ( oklejenia samego elementu trwa znacznie krócej ale po oklejeniu należy pozostawić pojazd w stałej temperaturze na minimum 12h w celu pełnej wulkanizacji kleju )

Takie ceny w Krakowie za 147.

Amortyzatory
Powrót